Skocz do zawartości

NextContent.pl - chyba już nie działa

matrus2

Rekomendowane odpowiedzi

Serwer się zapętlił :)

To i tak nic, ja kiedyś dostałem 300 (trzysta) wiadomości od byłego hostingodawcy i oczywiście żadnego "Przepraszamy"... :D

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 177
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Żyje, nawet znajdują sami mi zlecenia. Aczkolwiek rzeczywiście, nowe serwisy dodawane do tego jakoś przez akceptację nie mogą się przebić.

Pozdrawiam, Paweł Ryszka. Potrzebujesz copywritera? Pisz na kontakt [at] dobreteksty.pl!

Gry komputerowe - najlepsze w sieci! SEO dla początkujących - wejdź! 

Powiedzcie mi - akceptuje ktoś Wasze propozycje jeżeli używacie wyszukiwarki i wysyłacie do ogłoszeniodawców ofertę, czy czekacie aż ktoś się sam zgłosi?

I pytanie z innej beczki - dlaczego nie można zmienić wysokości stawki za artykuł? Chcę ją obniżyć, ale się nie da.

W tym seo katalog -u nie może zabraknąć Twojej strony - www.seokatalog.pl - PR4

Zegarki szwajcarskie - Bisset - https://zegarynka.pl i Katalog firm - https://otofirmy.pl - zapraszają!

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Jak pewnie zauważyliście cały czas wprowadzamy zmiany w systemie. Ostatnio udostępniliśmy możliwość umieszczania linków z wybranym atrybutem "nofollow" lub "dofollow". Niedługo pojawi się zmiana dotycząca wyglądu podstrony z projektami Reklamodawcy i wiele innych. Dołączcie do nas na Facebook'u i bądźcie na bieżąco z nowościami oraz bonusami!

Serdecznie pozdrawiamy i życzymy miłego weekendu.

• 2 tygodnie później...

NextContent, kiedy zmienicie kryterium przyjmowania serwisów? Chodzi mi o chyba już wymarły PR? Niektórzy mają wartościowe serwisy, z unikalną treścią, często aktualizowane, ale nie mogące brać udziału w programie, ze względu na kryterium przyjęcia, a nie chcą kupować starych domen z PR..

13wally,

Otrzymaliśmy zgłoszenia od Reklamodawców, że są zasypywani przez Wydawców licznymi zgłoszeniami. Z tego względu liczba zgłoszeń została ograniczona do 3. Reklamodawca ma wtedy mniej zgłoszeń dziennie do rozpatrzenia. Może je wszystkie na bieżąco weryfikować i szybciej podjąć decyzję gdzie publikować artykuły, dzięki czemu również Wydawca otrzymuje szybciej odpowiedź: zlecenie lub odrzucenie serwisu dla danego projektu. Mając listę przykładowo 50 propozycji ciężko jest sprawnie je zweryfikować. Zmiana korzystna jest dla obu stron. Zgłoszenia Wydawcą będą weryfikowane znacznie szybciej.

mimik23,

Zdajemy sobie sprawę z tego, że po wielu zmianach w Google PR przez najbliższy czas nie będzie aktualizowany, o ile w ogóle. Dlatego też kryteria przyjmowania nowych serwisów zostały zmienione. Każdy serwis jest przez nas weryfikowany indywidualnie. Jeżeli nie ma on nadanego PR, ale posiada często aktualizowane unikalne treści, wysoką widoczność w Internecie oraz nie jest typowym "preclem" itd. jest on jak najbardziej przyjmowany do systemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności