Skocz do zawartości

Wszechwiedzący! Pomocy z doborem pozycjonera.

niemalekko85

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A ja podepnę się pod temat. Czy znacie/posiadacie/widzieliście ofertę seowca, polegającą tylko na konsultacjach i doradzaniu w pozycjonowaniu. Załóżmy, że ktoś sam pozycjonuje, ale ma: pytania, wątpliwości albo zwyczajnie błądzi ? Coś może na zasadzie abonamentu miesięcznego.

No i jak coś takiego rozliczać ? Jakie zapisy w umowie ?

Godzina konsultacji kosztuje tyle i tyle , opracowanie koncepcji SEO tyle i tyle.

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

A co to aż tyle czasu potrzeba na ten TOP? Nie rozśmieszaj mnie.

Na wejście do top może i nie ale na utrzymanie może już trzeba trochę więcej - zresztą szkoda gadać - jeśli twierdzisz że dajesz radę z czasem to tylko podziwiać :)

A tak poza tematem to po co tyle agresji - jedno zdanie a tyle jadu :)

Życzę powodzenia i mówię to szczerze

Pracuje... pracuje... pracuje... ZIBICOM

A co to aż tyle czasu potrzeba na ten TOP?

Jak bym rozpoczął pozycjonowanie od dziś, to na jutro w porze obiadowej będzie top.

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

@niemalekko85 - wybierając firmę poproś o przedstawienie jakiegoś case'a pokazującego skuteczność, zwróć uwagę na zapisy umowne dotyczące wypowiedzenia i postaraj się o zapis umożliwiający wypowiedzenie ze skutkiem natychmiastowym np. po 3 miesiącach jeśli nie będzie określonych efektów. Co do modelu przy dużych projektach rozsądna jest hybryda składająca się z jakiejś stałej opłaty flat fee czy to za consulting, za to że ktoś odbierze od Ciebie telefon lub prześle raport co miesiąc. Drugim składnikiem rozliczenia niech będzie jakiś mierzalny parametr... ruch, lead, sale, zostawienie maila... wymyśl coś :)

Na wejście do top może i nie ale na utrzymanie może już trzeba trochę więcej

Nie wiesz co piszesz i widać jak to mówi mój wspólnik że nie jesteś z "naszej osiedlowej grupy chuliganów" :)

Przy zabawie o frazę tego typu wcale nie chodzi o godziny na ręcznie wykonywaną pracę i zastanawianie się nad tym tylko posiadanie skalowalnych PROFESJONALNYCH zasobów software'owo/hardware'owych w ilości większej niż 2..3.....6. Koniec kropka. Kto ma wiedzieć ten wie a kto nie wie niech troluje i hejtuje :)

Pozdrawiam

Trochę się offtop zrobił po poście Pawła w/s TOP10 na "pozycjonowanie", ale prośba do wszystkich odnoszących się do tej kwestii:

• jeśli nigdy nie byłeś na tę frazę w TOP10, to nie pisz lepiej nic, bo po prostu nie wiesz o co chodzi

@noodly: "Kto ma wiedzieć ten wie a kto nie wie niech troluje i hejtuje": to reasumuje całość tematu TOP10 na tę 'bezwartościową frazę', z tym, że ja bym prosił, żeby nie trolować i nie hejtować, jak się nie zna tematu.

sorki, że autorowi nie pomogę w wyborze firmy, ale już dostałeś sporo wskazówek, a nie ma sensu się powtarzać.

dymna.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności