Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

jest problem z wysyłaniem plików i licencji na e-mali YAHOO, proszę podawać jakiś inny email jako email na jaki ma być wystawiona licencje. Prywatnie w ogóle odradzam darmowe skrzynki taka skrzynkę łatwo można stracić a razem z nią licencje na soft.

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zwracam się jeszcze raz do osób co aktywują licencje, jeśli za pierwszym razem przy aktywacji zostanie nieprawidłowo podane dane tzreba będzie interwencja suportu bo na tej samej maszynie tzreba będzie wyzerować profil.

Natomiast przenosić licencje można oczywiście bez interwencji suportu ( bezpłatnie 2 razy w miesiącu), interwencja potrzebna wyłącznie przy ponownej aktywacji na tym samym komputerze czy serwerze.

Co do suportu to tzreba paczyć na różnice stref czasowych i jak ktoś liczę że suport będzie opisywać po nocach, to się myli. Na odpowiedz można oczekiwać zazwyczaj w ciągu 24h w dni robocze. Najlepiej zainstalować sobie ICQ (darmowa aplikacja przypominająca GG), nr ICQ do autora oprogramowania podany w e-mail z licencja

Jeśli komuś takie zasady nie pasują proszę nie kupować softu.

p.s Jeszcze raz apeluje o przemyślenia decyzji zakupu oprogramowania po przeczytaniu tego tematu.

Rosyjskie użytkownicy testują już XseoN 2.0 build 0.8, główne zmiany to parser może już pracować z zaawansowanymi wyrażeniami regularnymi, usprawniony harvester Yandexa. W raporty dodana opcja "aktywacja przez admina" i "recaptcha". jest to wersja przejściowa i w żaden sposób nie skutkuje opóźnieniem pracy nad nowymi silnikami i captcha do nich co zostało zapowiedziane. Jak tylko użytkownicy ze wschodu przetestują i wyłapią jeśli takie będą jakiś bugi, wersja zostanie wydana w wersji angielskiej.

Jutro ma ruszyć sprzedaż samego modułu XPCP na prośby użytkowników które nie potrzebują samego XseoNa. Cena i szczegóły napisze w osobnym temacie, ale ciekawostka będzie taka że na 99% nie będzie to soft abonamentowy, to znaczę jednorazowa niewielka ( 33 USD) oplata i soft będzie działać cały czas. Tak jak w takim sofcie niema co robić jakieś update a wersja obecna już jest wersja finalna autor uznał że niema sensu "kasować" ludzi za płatne update.

Do osób co chcą kupić XseoN dla znajomych i kolegów ze swojego PayPal przy pomocy którego już kupowali licencje XseoN informuje że niema takiej możliwości, można tak zrobić tylko jako druga licencja na tym samym koncie ale wtedy dane w panelu będą identyczne. Wiec system jest identyczny jak w XR. Kupujcie ze swoich PayPal sobie licencje jeśli chcice być jej właścicielem.

Wersja 2.0.0.8 - pobrałem bo program poinformował, ale nie wiem czy słusznie pobrałem.

Chciałem odpalić nowy projekt z rejestracją i program jakby się zatrzymał..a może coś robi ?? komunikaty :

[2013-02-14 13:48:45] - successful connection to the Internet

single mode operation

[2013-02-14 13:48:45] - backed up OBase. [C:\Program Files\OWS\Projects\trzydziescidziewiec\Bases\#genlogin[9]\734913-47865021OBase_backup.txt]

[2013-02-14 13:48:46] - start recording a list of URI project trzydziescidziewiec

i stoi tak

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

mario a czy ja pisałem zęby pobierać ta wersje?

napisałem Rosyjskie użytkownicy testują już XseoN 2.0 build 0.8, i Jak tylko użytkownicy ze wschodu przetestują i wyłapią jeśli takie będą jakiś bugi, wersja zostanie wydana w wersji angielskiej.

teraz zaczekaj na wersje stabilna angielska, lub odinstaluj ta co pobrałeś.

p.s zawsze w tym temacie czy na forum suportu daje znać kiedy i co instalować.

Nie wychylał bym się z tym, gdyby sam xseon mi nie napisał, że jest nowa wersja ......

Poczekam sobie - mam nadzieję, że na dniach będzie wersja robocza.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Mam prośbę jak chcecie przenieść XseoN na inny serwer czy komputer wystarczę uwolnić licencje od "żelaza" Reference ---> About license --> Get information about licenses --> free license

a dalej zainstalować na nowej maszynie jak przy zakupie. Dla tego ta funkcja została wydrążona w soft, żeby nie angażować w to suport.

Poproszę o informację jak zaktualizować xseona. Zarejestrowałem się na ich stronie. Ale nie wiem jakie dane podać w programie

czym jest name i login w programie?

Druga kwestia związana jest z parserem linków. Czy to normalne że połowa listy pobranych z google wyników to cache google?

monstrum

1.na forum.xseon. pl jest krok po kroku jak z robić update, a jak poszukasz i kopie tego postu znajdziesz i tu. https://www.forum.opt...90#entry1161596

2. To nie jest normalne tak wyświetlało Google od niedawna, ale wczoraj wyszła poprawka parsera i już wszytko jest OK, w pasezre poprawiono prace chińskimi, słowackimi, macedońskimi znakami, poprawiona praca na Windows-1251 i wile innych zmian.

• 2 tygodnie później...

Tak jak i obiecałem ekipa XseoN dodali do swojego OCR captcha z DLE. Od teraz XseoN będzie obluzgiwać DLE całkowicie automatycznie.

Filmik z pracy najnowszej wersji na DLE https://www.xseon.org.../v07_03_13.html

DLE to bardzo dobry silnik z otwartymi profilami, captcha wygląda prosto ale jest dość skomplikowana dla OCR. OCR XseoN rozwiązuje ta captcha na bardzo wysokim poziomie.

Oficjalne wydanie update to 10-15 marca związane to z tym że zasadą ekipy jest wydawanie całkowicie działających wersji po zamkniętych beta testach i otwartych beta testach w Rosji.

Jeśli ktoś chce przetestować już teraz proszę o PW podeszłe BETĘ.

• 2 tygodnie później...

Wyszła oficjalna wersja angielska 2.0.1.0

Proszę robić update, procedura standardowa, opisana już w tym temacie. Lista zmian jest duża główne to pełna obsługa DLE + captcha z własnego OCR. Parser dostał filtr automatyczny do filtrowania linków z cash.

Obecnie idą pracy nad zupełnie nowym algorytmem do obsługi zabezpieczeń typu Pytanie-Odpowiedz co znacznie podniesie skuteczność, również rozpoczęli się pracy nad nowym silnikiem + captcha do niego.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności