Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Szukając jednej drobnej informacji przebrnąłem przez cały wątek.

I muszę napisać:

Max ogranicz zniechęcanie do zakupu bo moim zdaniem trochę przesadzasz i robisz złą robotę autorowi tego bardzo dobrego softu.

Zgadzam się.To nie jest program dla początkujących, ale jeśli porywają się z przysłowiową motyką na słońce, to czemu im tego zabraniać?

Nauka musi kosztować :)

Każdy z nas kiedyś tak płacił.

Pozdrawiam,

M

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mariusz nie robię złej roboty autorowi, wszytko co tu jest napisane jest z nim przegadane nie jeden raz. Problem jest taki że parę osób z Polski potrafi narobić więcej zamieszania na suporcie jak 2000 rosyjskich. Tylko dla tego że nie potrafią używać softu w podstawowych funkcjach bo po prostu przeceniają własne możliwości, robią koncert życzeń na temat kierunków rozwoju softu :D

Strategia sprzedażowa jest prawidłowo, 60 USD rocznie (5 USD miesięcznie) abonamentu po roku użytkowania zapełnia ciągły rozwój softu, a świadome odsianie użytkowników co jeszcze nie gotowe na tego typu soft odciąża suport od ciągłego tłumaczenia podstaw.

Oczywiście wszystkiego można się nauczyć, można kupić XseoN jako pierwszy soft SEO, ale ja tylko zaznaczam że a ni ja ani suport nie mamy czasu na szkolenia i tyle. Zawsze można dać ogłoszenie zapłacić parę groszy i może ktoś się zgłosi i zrobi szkolenie ale uwierz mi nikt tego nie robi, woli zadawać 20 pytań typu "dla czego służę ten przycisk".

Wiki do xR do dzisiaj nie jest przetłumaczona z rosyjskiego na angielskie i nic się nie dzieje, a maksyma Alexa Jak ktoś kopił xRumer to musi wiedzieć jak jego używać, sprawdza się w 100%.

Sama akcja sprzedażowa nie będzie wzorować się na polskich modelach sprzedażowych, bo w mojej ocenie i ekipy lepiej mieć 100 zadowolonych klientów, jak 150 ciągle marudzących i blokujących suport. Między innymi dla tego nowe wersje są testowane przez rosyjskich użytkowników najpierw.

Nigdy nie zwracałem uwagi na to, że w trakcie zakładania nowego projektu, w zakładce tworzenia maila nie mogę wybierać innych dostawców maili. Mam tylko szare pole GMX.com i nie ma listy rozwijanej do wyboru. Czy to jakiś problem u mnie, czy coś nie dokonfigurowane ?

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Już na GG wytłumaczyłem, ale napisze jeszcze tu. Obecnie XseoN obsługuje w pelnie automatyczne zakładanie emaili na GMX , dla tego w tym okienku jest tylko GMX, ale obok jest przycisk zaawansowanego ustawienia e-mail, tam można wybierać lub standardowe, lub dodawał e-mail na swojej domenie

Ja polecam sobie odpalić Ygoow tam jest opcja zakładania maili na 50 portalach, można w 10 minut wygenerować sobie naprawdę sporą liczbę kont. Potem wyeksportować i mieć na liście w txt potem dodawać sobie do np Xseona jeśli ktos nie chce korzystać z GMX. - są też serwisy z końcówka RU!

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

Max

Po aktualizacji jest możliwość przejścia na poprzednią wersję?

Parser mi się wysypuje raz za razem a nie mam czasu szukać przyczyny.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Jak masz zachowana stara paczkę instalacyjna to tak, a najlepiej zrób fotkę z ekranu i opisz co się dzieje i daj na suport, bo na razie nikt nie zgłaszał, co nie przesadza ze nic nie może być.

Suport jest on-line wiec szybko zareaguje.

dlaczego też nie ma takiej opcji w przypadku rejestracji profili na forach

Przecież jest taka opcja, stawisz 1 watek na wielowątkowości i pokaz brouzer, on otworze okienko i możesz przepisywać captcha

• 2 tygodnie później...

Od 20 kwietnia 2013 roku autor i dystrybutor oprogramowania zapowiedział podniesienie ceny do 180 USD za cały pakiet ( XseoN, XPCP, XseoN master i reszta softów co wchodzą w sam panel centralny XseoN). Do tego czasu a mianowicie w okolicach 2-10 kwietnia zostanie dodany całkowicie nowy moduł co będzie sprawdzać czy link został zamieszczony, czy profili otwarte czy zamknięte, czy link posiada anchor, czy link dofolow i czy nofollow. Będzie jeszcze ciekawa nowa funkcja co znakomicie będzie maskować XseoN i definiować jego jako użytkownika a nie robota, ale nie powiem na razie zasady jej działania. Do 20.04.2013 ma dojsc jescze bardzo ciekawy silnik obsługiwany przez własny OCR z Java captcha obecnie żądny znany mi automat tego silnika nie obsługuje.

Po 20.04.2013 wszytki siły koderów będą rzucone na dokończenie modułu texcaptcha dla globalnego OCR ( obecnie texcaptcha obsługiwana przez napisania moda w XseoN master). Sam system odpowiedzi na pytania i szukania odpowiedzi na nieznane będzie dość innowacyjny i jak pokazują alfa testy bardzo zwiększy skuteczność bo jak pokazują statystyki właśnie texcaptcha jako zabezpieczanie zaczyna być dominującym i powoli wypycha z tego recaptcha.

Nie będzie żadnych innych zmian tak jak i teraz po kupieniu softu przez następny rok nie potrzebne jest płacenia abonamentu wszystkie update dostajemy gratis. Po roku użytkowania wymagana jest oplata 60 USD rocznie.

Uprzejmie proszę jak ktoś kupuje XseoN przeczytać dokładnie post nr1 w tym wątku.

Niema nic skomplikowanego w procesie zakupu i jest precyzyjnie napisano co gdzie trzeba wpisać w jakim okienku i jakie dane.

Jak ktoś nie jest pewny zawsze można napisać e-mail do mnie jest tam że podany.

Tak samo jak ktoś ma problem z instalacją, aktywowaniem z polskich użytkowników piszcie do mnie a nie o autora, bo on kompletnie nie rozumie Polskiego, translator z tego robi papkę i trwa to godzinami..

Przypominam obecna cena obowiązuje tylko do 20.04.2014

Zapowiadane update ok 15.04.2014

Pracy na nowy algo texcaptcha ma być zakończone do 30. Po tym okresie zostanie już nagrana instrukcja w jeżyku Polskim do podstawowych funkcji.

• 2 tygodnie później...

2013, to jest oczywiste, dziękuje za odnalezienie błędu. Wersja 2.0.1.1 już była ale to wersja przejściowa ( nie dawana była na inne wersje oprócz rosyjskiej) na które testowany był algo nowego czekera forum, już tuż-tuż będzie wersja 2.0.2.0. Od razu ekipa bierze się za texcaptcha w nowej odsłonie wszytko będzie z jednego pliku, za niedługo będzie "odsłonięcie" plików inteligencji, powiększony OCR, co da możliwość robić dowolne mody do dowolnych silników w bardzo prosty sposób.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności