Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Okazało się ze na filmiku z szkolenia XseoNa brakuje ok 10 min właśnie z tworzenia projektu.

Chciałem nagrać ten kawałek już na nowej wersji, ale jeden uczestnik szkolenia nie chce czekać i oczekuje na kompetentny filmik, wiec jutro nagram i proszę jutro w drugiej połowie dnia uczestników szkolenia o zgłoszenia się po link do brakujących 10 min.

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Od wczoraj jestem posiadaczem XseoN, testuje jego skuteczność aktualnie, ale jeżeli chodzi o interface którym trochę mnie Max straszył w tym wątku - nie jest źle, każdy kto miał styczność z xrumerem poradzi sobie z obsługą bez problemu, kto nie miał - też sobie poradzi, wszystko jest opisane i łatwo dostępne do wyklikania. Serwer z 2GB ramu to za mało, żeby xseon bez problemu działał na 128 wątkach, trochę się przycinał - może nie crashe, ale zacinał się, znikał itp. aktualnie mam włączonego na 60ciu wątkach i myślę że można to zwiększyć do 70-80. Prędkość testowania małej podstawowej listy listy na 60 wątkach przez 14 godzin - 30% z 221499. Skuteczność póki co trudno ocenić.

Wieczorem ok 22.00 ja dotrze do komputera stacjonarnego podeszłe Tobie listę gdzie masz mieć ok 80% sukces rejestracji ( tak było parę dni temu).

Ale tak jak ja mówiłem wcześniej surowe listy zapuszczać warto tylko dla tego żeby wyłapać te URL gdzie jest texcaptcha i dodatkowe pola, później można ich sortować po PR/BL/Wieku domeny/Innych czynnikach kto jak chce, co dla kogo jest ważne później zapuszczasz tryb ucznia się i tak robisz swoja listę, unikalna i nie zaspamowana

Taki jest plan, póki co zapoznaje się z funkcjami programu, ogólna skutecznością, krótko mówiąc liże po kawałeczku. Myślę, że tryb uczenia się może dać mi możliwość skutecznego profilowania na wybranych przeze mnie forach. Plan jest taki - harvest skryptów, sprawdzenie site, PR, dla lepszych CF/TF odsianie bezwartościowych forów i w trybie uczenia stworzenia wartościowej listy i myślę ze w xseonie to powinno pójść bardzo gładko.

Po przejechaniu list wspomnianej wyżej nie mogę otworzyć raportów. Od 40 minut czekam a XseoN pozostaje bez odpowiedzi. Serwer jest bez dysku SSD co prawda, ale to zaledwie kilkaset k linijek. Chyba do tego programu bez vpsa z ssd nie ma sensu podchodzić...

napisz do mnie na GG, to nie wina xseona i nie VPS. Jeśli lista duża to generowanie może trwać dość długo ale autor mówi ze maksimum 1 h, to dla tego ze to nie zwykle pliki txt. to interaktywne pól-aplikacje.

Najlepiej podeszli dane do teamwiwera do autora na ICQ on zobaczę, może brakuje jakiejś biblioteki w Windowsie ( tez tak było)

• 4 tygodnie później...

Jak to często bywa mila powstać nowa funkcjonalność do XseoNa a powstał nowy soft XseonTwitterBot.

Od razu chcialem by uspokoić wszystkich dotychczasowych użytkowników( posiadających aktywną licensje) wszyscy dostaniecie XseonTwitterBot za darmo.

czemu powstał nowy soft? Bo funkcjonalność na tyle rozrosła się, że zapadła decyzja wyodrębnić to w osobna aplikacje z swoim sytemem aktywacyjnym i licencyjnym. To znaczę ze XseonTwitterBot będzie mógł pracować na innej maszynie, niezależnie od XseoN, XPCP.

pełna funkcjonalność opisze w dzień premiery wersji angielskiej, ale na pewno żaden soft (nie autorski) co pracuje z Twitterem nie robi tego co XseoN.

Będzie automatyczna rejestracja kont na Twitterze z automatyczna registracją kont pocztowych (jednym strzałem), automatyczna aktywacja, automatyczne profilowanie z wgrywanie awatarów i obsługa makrosów, rejestracja przez proxy, automatyczne twitowanie, specjalny czeker proxy pod Twitter, automatycznie sprawdzanie kont w Twiterze na BAN i wiele innych funkcjonalności

Osoby co posiadają aktywna licencje XseoN dostana ten soft za darmo, osoby co kupią XseoN do premiery XseoNTwitterBot tez dostana ten soft w komplecie. Po premierze XseoNTwiterBot cena za cały kompleks XseoN oczywiście wzrośnie ( na ile jeszcze niema decyzji).

Inne warunki licencji na razie bez zmian po zakupie 1 rok abonamentu w gratisie, po roku 60 USD rocznie.

XseoNTwitterBot nie będzie sprzedawany osobno od XseoNa

Premiera XseoNTwitterBot już wkrótce. Oczywiście będzie dostępny i w wersji angielskiej.

p.s o darmowych licencjach za nauczenia xseon pamiętam i dalej to aktualne dla osób co się zgłosili, tylko soft do ucznia w wersji angielskiej będzie dostępny po premierze XseoN z XseoNTwitterBot

z3u7.jpg

ytta.jpg

Wystarczę odnowić licencje, tak na prawdę odnowienie to ponowna instalacji i aktywacja. Licencje są tak zrobione że klucz "żyje" rok. Po roku jak zapłacisz abonament (60 USD rocznie) dostajesz nowe klucze.

czy już tylko tą roczną za 60$?

tylko ta roczna

To rabat na rosyjsko języczną licencje, zapomniałeś napisać. Niema możliwości zmiany języka interface. I ogólnie rodyjko-języczny XSEON jest trocha inny.

Jak ktoś ma pojecie w cyrylice polecam kupić.

Ceny tak samo jak w Zennoposterze ( różnica w wersji Professional między RU i EN jest 100 USD, tak samo jest różnica w abonamencie) w XseoN będą nieco odbiegać wersja RU od angielskiej. Taka polityka cenowa.

Dzięki za przypomnienie tylko w polskim SEO znam jeszcze 2 osoby co mogą korzystać z cyrylicznych softów, ale oni już maja XseoNa.

Odpowiadając na liczne pytania kiedy bedzie ta wersja,odpowiadam w poniedziałek wychodzi oficjalna wersja stabilna rosyjska. Ja myślę że 2-5 dni bedzie angielska.

Bardzo ważna informacja na 99,99 % XseonTwitterBot bedzie wysyłany dla polskich użytkowników w polskiej wersji językowej.

Co do angielskiej wersji XseoNa to planowane jest tłumaczenie na język polski, ale nie moge powiedzieć kiedy to zostanie zrobione.

Jeśli chodzi o moje wrażenia z testowania wersji roboczej XseoNTwitterBota to naprawdę jest to kawałek dobrego toolsa. Niema nic podobnego z automatyczna rejestracją. Postwerów jest wiele ale poważnego tez niema, a autoregger w XseoNie jest pierwszy.

Ilość kont na twiterze może być ograniczona wyłącznie tylko ilością proxy które posiadacie do rejestracji.

Natomiast XPCP co idzie w komplecie pio zakupie współpracuje z XseoNTrwitterBotem i niema z tym żadnego problemu.

h5vo.jpg

ponad rok temu zakupiłem XseoNa ale nie przypadł mi wtedy do gustu, aktualnie widzę że soft poszedł do przodu i chciałbym z niego korzystać ale wygasła mi roczna subskrypcja. Jak mogę ją odnowić ponieważ przy instalacji jak podaje ciąg znaków name i code wyskakuje błąd i nie mogę zainstalować?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności