Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Większość osób będzie wykorzystywać głownie do szybkiego indeksowania, profili i postów. Wiele osób ten "trik" stosuje już od lat wykorzystując postery z uprzednie zarejestrowanych (kupionych) kont.

Ci bardziej zaawansowani również do pozyskania ruchu, napełnienia contentem siatki kont na Twitterze, marketingu wirusowego, szeptanego.

Na wiele forach są osoby co nawet handlują aktywnymi ( zazwyczaj już "pompowanymi") kontami na Twiterze.

co ma dac reklamowanie na Twitterze?

poczytaj sobie jak działa API Twittera, i sam twitter udostępnia.

..

Sposobów na wykorzystanie Twittera w SEO/SEM jest na prawdę sporo

tego co widzę soft ma nadal problem z polskimi literami

Nie, soft niema problemu z polskimi literami, co więcej dodatek do uczenia tex captcha nawet tłumacze automatycznie captcha na język polski ( jako jeden z 5 - ru,de,fr, en, pl) Obsługuje również inne języki bez żadnych problemów ale automatycznie tłumacze pytania tylko na te 5, w pozostałych przypadkach tzreba pytania tłumaczyć samemu i jeden raz wkleić odpowiedz na pytanie w odpowiednie pole)

Specjalnie dla Ciebie 3 minuty temu zrobiłem test na najnowszej wersji angielskiej( dostępnej dla wszystkich) takiej jak u Ciebie jeśli zrobiłeś update.

Jak widać na załączonych obrazkach nic nie wykrzaczą się, polskie litery wyświetlają się prawidłowo.

y5ll.jpg

psjp.jpg

Jeśli masz jeszcze jakieś wątpliwości zapraszam na suport forum ( polski, rosyjski przez translator), kontakt do autora oprogramowania. Temat na PIO założony dla osób co jeszcze nie mają XseoNa, i służę głownie do zaprezentowania nowości i zmian w samym pakiecie, zapowiedzi, anonsów

to u mnie coś nie tak

Sprawdź czy masz ustawione polskie znaki w OS.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

no faktcznie banaly powód ale miałem właczone kodowanie EN po włączeniu na PL śmiga elegancko:) dzięki za pomoc

jeszcze jedno pytanko XseoN mam na VPS-e z opcją bulletproof czy przy podmianie IP nalezy najpierw zresetowac liscencję korzystając z opcji free licence i aktywowaac na nowo po zmanie IP?

• 2 tygodnie później...

Na emali z pytaniami c z XseoN Twitter Boot odpowiadam aktualnie jest już wersja 1.05(RUS), jutro biorę się za tłumaczenie interface na język polski i mam nadzieje do piątku skończyć. Wejście wersji angielskiej planowane jest na poniedziałek-wtorek, każdy użytkownik aktywnej licencji XseoNa dostanie soft w gratisie. Niema obowiazku instalowac jego tam gdzie XseoN. XseoNTwiterBoot posiada własny system licencyjny.

Od razu zalecam doładować konta w RipCaptcha bo inne zewnętrzne OCR na recaptcha działają bardzo złe robiliśmy testy w RipCapctha wypada najlepiej nawet ok 50-60%.

Co do wydajności to jeśli jest stały dostęp do działających proxy to w ciągu dnia 8h srednio ( nie doby) ja zakładam ok 200 zweryfikowanych już aktywnych kont. Emali i konta co nie zostali poprawnie zweryfikowane nie liczę (VPS 2 rżenie 2 G RAM, rurka standardowa 100mb/s). jak robić tak aby konta Twitter nie banował opowiem na zamkniętym forum osobom co maja aktywne licencje. Patent na razie działa więc wszyscy zainteresowani aby tak było dalej.

Jeśli chodzi o skuteczność indeksowania przy pomocy twittów to z beta testów procent zindeksowania podstron na których byli umieszczone linki ( czy link został zindeksowany nie powie nawet Google) wyniosła ok 98%

Jeśli chodzi o OCR - dużo tego nie idzie bo konta na Twitterze nie zakłada się w tysiakach i dziesiątkach tysięcy, mając aktywnych 500 kont można już wiele zrobić. Tylko treba liczyć że w podstawowym trybie pracy XTWI rejestruje konta email automatycznie odsyłając obrazek na OCR i rejestruje konta na Twiterze korzystając z OCR.

Dopracowanie oprogramowania dla tego trwało ok 1,5 miesiąca dłużej deklarowanego terminu bo Twitter zmieniał swoje API które nota bene celowo ma zrobione tak aby podobne softy nie powstawali.

Wersja DEMO na razie nie jest planowana, z przyczyn wiadomych - 90% scracowanych (złamanych) softów to przerobione wersji DEMO.

• 1 miesiąc temu...

Cześć

Podczas postowania typu "wapros-otwiet-otwiet..." ustawiam generowanie loginów dla rejestracji kolejnych użytkowników.

System generuje podobne, a nawet prawie identyczne loginy w danym wątku na forum.

To daje adminowi forum wyraźny znak, ze cos tu nie tak.

Na przykład na jednym z forów w moim wątku są posty 3 userów o loginach:

Getepaleas

Getepalexa

Getepalian

Na innych forach to samo... Zawsze trzy bardzo podobne loginy.

Tu jeszcze screen: midi-pliki.pl/img/generowane_loginy.jpg

Jak pracujesz w trybie pytanie - odpowiedz ( to nie są lity top rozmiarze setki tysięcy) to czemu nie dasz makros aby loginy pobierał z pliku .txt i wymyśli sobie loginy jaki nie będą dawać sygnałów adminowi. A po drugie nie prawidłowo w ogóle korzystasz z tej opcji z tego co zrozumiałem.

https://www.xseon.ru/images/video/vo/a-r.html

Jak pracujesz w trybie pytanie - odpowiedz ( to nie są lity top rozmiarze setki tysięcy) to czemu nie dasz makros aby loginy pobierał z pliku .txt i wymyśli sobie loginy jaki nie będą dawać sygnałów adminowi. A po drugie nie prawidłowo w ogóle korzystasz z tej opcji z tego co zrozumiałem.

https://www.xseon.ru/images/video/vo/a-r.html

Postępuję zgodnie z tym filmem i wszystko robię dobrze - na filmie nie ma opcji #genlogin, bo to chyba dosyć nowa rzecz.

Chodzi o to, że system generuje login kolejnego użytkownika bardzo podobny - zmieniając tylko końcówkę.

Nie jest to problem wielkości listy, bo On zamienia tylko końcówke poprzedniego mojego usera na danym forum.

Pierwsza rejestracja na każdym forum odbywa się z unikalnym loginem, ale każda następna rejestarcja na tych forach generuje login przystający do tego pierszego loginu - innego na każdym forum.

Wiem, że można to obejść... ale skoro opcja istnieje, to mogła by działać zgodnie z zamysłem, a chyba nie chodziło o generowanie tak bardzo podobnych loginów na jednym forum.

Nie piszę o tym żeby wytykać coś tam, lecz po to by autor przyjrzał się i poprawił - dla wszystkich.

Opcja makrosów dostępna od samej pierwszej wersji.

C do generowania podobnych loginów to to ma swój sens ale nie będę pisać na otwartym forum jaki. Na pewno autor tego nie zmieni. Bo zrobione to celowo.

Sprawdzaliśmy przed chwilą funkcja #genlogin nie może wygenerować tego co podałeś na obrazku jeśli hasło zostanie zmienione a tak to ma być w funkcji pytanie-odpowiedz, jak to uzyskałeś nikt nie wie.

Prawdopodobnie nie robisz tak jak na filmiku bo przy pytaniu-odpowiedzi tzreba przeprowadzić rejestracje nowego profili zmieniając hasło. Można jeszcze zwiększać lub zmniejszać długość loginu. Ale z tego co napisałeś i z obrazka obstawiam robisz błąd przy rejestracji nowego konta nie zmieniając hasła.

Chętnie poznam na PW, jaka korzyść kryje się za podobnymi loginami w jednym wątku, gdzie teoretycznie dyskutują różne osoby.

Jeśli chodzi o zmiane hasla przy kolejnych rejestracjach, to zrobiłem eksperyment. Wynik na obrazku:

midi-pliki.pl/img/rejestracje.jpg

Zwróć uwagę na loginy w tych samych forach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności