Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

@syrob Wiem, że to żadne pocieszenie, ale aktualizowałem ze 2 dni temu i bez najmniejszych problemów, śmiga jeszcze sprawniej. Może coś niezwiązanego bezpośrednio z aktualizacją u Ciebie ?

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@Max rzeczywiście, VPS - nie wypowiadam się. Ja mam to na własnym dedyku "pod stołem u mamy", jestem lisek chytrusek, co nie lubi się dzielić własną pracą :P

Edit: a i z VPS często jak z kobietą, fajnie działa na początku, a potem ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

• 2 tygodnie później...

Parę ważnych informacji

Google po raz kolejny coś zmienia, należy zmienić kod pokreślony na ten Google [<a href="/url?q=] ["]

i2p54bq8.jpg

ndxkxssz.jpg

Bardzo ważne obecna wersja którą posiadacie nie aktualizuje się, związane to jest z tym, że serwer licencyjny został przeniesiony bo był ddosowany.

Należy z email do którego przypisana licencja wysłać prośbę o nowa paczkę instalacyjna na email support@xseon.ru.

Po tym zabiegu i zainstalowaniu nowej paczki soft będzie już zawsze aktualizować się z nowego serwera aktualizacyjnego.

Udostępniono nowy trial xTwi w języku angielskim

https://yadi.sk/d/qlexs3igg4QGj

Ograniczenia wersji triall działa 14 dni , można automatycznie zarejestrować tylko 50 kont, w jednym projekcie można wykorzystać tylko 10 kont

Jest filmik niestety nie w języku angielskie "szybki start"

• 4 tygodnie później...

obecnie o2 zmieniło po raz kolejny formę rejestracji, soft automatycznie nie rejestruje kont. W przyszłym tygodniu będzie poprawka jeśli nie wrócą do poprzedniej formy.

Cena XseoN dalej 140 USD, Xtwi nie jest sprzedawany osobno. Wchodzi w cenę kompletu.

• 3 tygodnie później...

Jeśli ktoś przy próbie update ( XseoN, XPCP, Xtwi) dostaje komunikat is not valid integer value

trzeba z email na który przypisana licencja ( obowiązkowo z tego email) wysłać email z tytułem is not valid integer value na - support@xseon.ru

W treści ogłoszenia prośba o link do nowej paczki, w liście zwrotnym dostaniecie nową paczkę instalacyjną która będzie już aktualizować się z nowych serwerów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności