Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Aby nie odpowiadać każdemu co mnie pytają to samo w PW, odpowiem wszystkim;

1.Promocją - 50% na XseoN jest tymczasowa, jak powiedział mi dzisiaj autor taka cena obowiązuje do kolejnego update.

2.Kolejna aktualizacja jest już prawie gotowa i będzie dość znacząca w moje ocenie bo zdecydowanie określi kierunek w którym soft będzie rozwijać się w obecnym stanie algorytmu i w sposobach (pozycjonowania, pozyskanie ruchu, sprzedaży bezpośrednie). W tym update nie będzie nowych CMS natomiast robi się całkowity przegląd tych CMSów które już obsługuje, z uwzględnieniem nowych wersji CMSów, nowych wtyczek, nowych captcha. Jeden z moduli zostanie przerobiony tak aby mniej doświadczony użytkowniki mogli z niego skutecznie korzystać. Więcej info autor udostępni razem z aktualizacją.

3. Promocja -50% nie obowiązuje na abonament ( odnowienie licencji).

4. Komplet programów w promocji niczym nie różni się od sprzedawanego dotychczas, również roczny abonament ( rok od momentu zakupu) jest zawarty w tej cenie.

5. Licencje wysyłają w terminie ok 24h od zaksięgowania płatności w dni robocze.

6. Jeśli ktoś kopił soft polecam dodać email support@xseon.ru do filtru antyspamowego w swojej skrzynce pocztowej bo bardzo często, szczególnie na darmowych skrzynkach pocztowych listy trafiają do spamu lub odsyłane z powrotem. Support oprócz licencji nie wysyła żadnych spamów, nawet nie informują o update.

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

mam taki problem przy przerabianiu większej listy (przy rejestracji), że spada ilość działających wątków 

na początku śmiga ok, gdzieś po przerobieniu  około  60-100k ilość działających wątków spada do kilku

próbowałem wiele frazy na różnej ilości wątków ustawiać 80, 45 itp. i zawsze dzieje się podobnie, że ostatecznie spada do kilku

co może być tego powodem?

że spada ilość działających wątków

przy harwestowaniu było podobnie i też pomagało

wystarczy wyłączyć i włączyć z tego samego miejsca

mógłbyś wskazać gdzie jest taka opcja

Soft genialny, teraz wg mnie za darmo, to może chociaż sobie poszukasz ? Co myślisz ? ;)

Sygnaturkę z linkiem przyznam sobie po napisaniu 15 wartościowych postów. Prawdopodobnie nigdy.

ok 10 grudnia będzie duże update i cena wróci do 120 usd

mógłbyś wskazać gdzie jest taka opcja

pojawia się przy ponownym uruchomieniu.

Co do wątków to Dima obiecał zrobić automatyczne "zabijanie"  takich procesów. Generalnie to bolączka wielu softów.

• 2 tygodnie później...

Dostępna nowa wersja XseoN 2.0 build 3.0 EN

Na początek autor prosił żebym krótko opisał w którym kierunku idzie rozwój softu w tej i w kolejnych wersjach.

XseoN dalej będzie pracować z najpopularniejszymi CMS forum z szczególnym uwzględnieniem pracy z zmodyfikowanymi stronami w dodatkowe pola, rozwijające się listy, tekstowe captcha, logiczne pytania-odpowiedzi, inne

Chyba każdy już wie, że przy obecnym algo nie sztuka zdobić linka lub zostawić post z ofertą na byle forum. Sztuką jest zrobić to na forum który żyje, ma ruch i realnych unikalnych użytkowników. Ta i kolejne aktualizację będą zwiększać skuteczność na zmodyfikowanych standardowych CMS i ułatwiać przystosowanie algorytmu do tych modyfikacji.

Co zmieniono w najnowszej wersji :

Znacząco modyfikowano dodatek do uczenia się dodatkowym polom poprzez dodanie nowego funkcjonalnego systemu szkolenia, co najważniejsze dodano wielowątkowy system walidacji czego nie było w poprzednich wersjach. Skrócie mamy mamy bazę url, xseon sprawdza modyfikację próbując zarejestrować się x razy z odstępami czasowymi, z różnych proxy, z innymi danymi profilowymi. Dalej uczymy soft modyfikacjom, dalej soft sam sprawdza czy dobrze jego nauczyliśmy. Podczas sprawdzania procesu ucznia się XseoN teraz unikalizuje login, hasło i e-mail za każdym razem. Teraz z serwera XseoN automatycznie jest ściągana dodatkowa baza tekstowych captcha ( do tej lolaklnei i bazy użytkownika jeśli sobie taką zrobił), dodatkowych pól, inne. Ponownie uruchomiono opcje wysyłania (opcjonalnie) tekstowych captcha na serwer za co autorzy będą premiować aktywnych użytkowników, szczegóły wkrótce. 
W profilu można teraz ustawiać z jaką prędkością ma wypełniać się profil.
Realizowane całkowicie nowe możliwości sprawdzania czy profil na forum jest "otwarty" - dostępny bez logowania (w dodatku czeker linków). "Surową" bazę na początek trzeba sprawdzić na przedmiot obsługiwanych CMS (standardowa opcja link czekera), później jak ktoś chce można sprawdzić czy profile są "otwarte". Jeśli profil jest otwarty, to jeszcze nie znaczy że można tam dodać link, ale prawdopodobieństwo jest wysokie.;
Poprawiono skuteczność na nowych wersjach obsługiwanych silników, są jeszcze pola do zwiększania skuteczności i będzie to zrobione ale wymaga bardziej gruntownej przebudowy samego źródła XseoNa co już robi się;
Skrócono czas aktualizacji proxy do minimum 1 minuta ( było 5 );
Poprawiono obsługę javascript reCAPTCHA ( przez zewnętrzny OCR);
Poprawiono wiele captcha w własnym OCR
Dodano otwarcie zamkniętego działu na stronie www autorów z bazami, poradnikami ( beta) z interface softu.
W zamkniętym dziale będą aktualizowane przykładowe listy;
Znacznie zmodyfikowano algorytm głównego modułu, wprowadzono nowe możliwości rozwoju, inne;
Poprawiono skuteczność na DISKUZ!;
Inne poprawki.
Soft rekomenduje dla średnio-zaawansowanych i zaawansowanych użytkowników.

Cena promocyjna obowiązuje do 10 grudnia, po 10 grudnia będzie 120 USD, później będzie kolejna podwyżka ale na ile i kiedy nie informują

( Ja tylko tłumaczyłem, za testy tylko teraz biorę się)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności