Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Tak jeśli forum stoi na jednym z tych silników : PHPBB2-3, IPB2-3, SMF1-2, vBulletin3-4, YABB1-2, Bitrix6-7, MyBB i modyfikacje, DLE, ExpressionEngin, Discuz, ​to można soft nauczyć tam automatycznie rejestrować się, prostować w odpowiednie (konkretnie określone, lub luźno określone na przykład występowanie jednego słowa w nazwie tematu) tematy równie działać w trybie pytanie-odpowiedz, może działać również na kontach wczesnej zarejestrowanych ręcznie lub w inny sposób.

Tylko nie robi się to jednym kliknięciem myszki, trzeba nieco popracować. Ja mody do ok 300 forum robiłem ok 4 dni, nie cały czas oczywiście a tak w wolnej chwili.

Pisałem o tym wiele razy razy soft nie jest taki prosty jak GSA, SB czy inne on ma wiele opcji które maja wpływ na skuteczność. Wiele osób co kupiło nie używają ( lub korzystają tylko z harwestera i innych plaginów) bo w zwyczajnym świecie nie ogarniają, ale jak ktoś już załapie to soft daje duże możliwości własnie do szeptanki automatycznej.

a jest na tym forum, ktoś kto posiada różne ciekawe mody i chciałby się nimi podzielić w zamian za $$ ?

nie ma to żadnego sensu bo takie modyfikację trzeba ciągle aktualizować, musiała by być jakaś oplata abonamentowa. Druga kwestia to to, że musiałeś by kupić również bazę ( co prawda to czego nauczysz soft on może wykorzystywać na innych platformach i mod jest pzrywiązany do zabezpieczenia a nie do konkretnego URL czy CMS ale uczyć jego trzeba na konkretnej bazie URL).

Rozumiem, że bardziej chodzi o słownik na niestandardowe pytania?

Pytanie-odpowiedz to bardzo łatwe zabezpieczenie,większość ma dodatkowe pola, dodatkowe pola wyboru, wybór odpowiedzi z rozwijanej listy inne. Tego wszystkiego XseoN można nauczyć.

jest w planach dodanie automatycznej rejestracji kont twitter w softcie xTwi czy raczej nie? bo jakiś czas temu było tu w temacie, że jest problem z rejestracją

Wyszla nowa wersja XseoN (EN) 2.0.3.1 i XPCP 2.0.1.8.  Aktualizacja zalecana zawiera miedzy innymi zmiany w kodzie recaptcha i domyślne zablokwoanie w XPCP skanwoania pzrytwatnych sieci 10.x  na przydmiot publicznych proxy bo wlasnie oni najwiecej wysylają abuse.

Zaktualizowano bazy ( dostep z programu przycisk "Closed section), haslo na rozpwakowanie baz takie same jak na rozpakwoanie aktualizacji, zapisane w pliku key w katalogu glównym softu.

Przy rozpoczęciu linkowania soft jak by zatrzymuje się, nie zglaszaj cie to jako bląd. Soft sciąga z chmury dodatkowe dane, dane OCR i bazę tekstowych captcha i dodatkowych pól, może to trwać nawet parę minut.

• 3 tygodnie później...

mi w ten sposób nigdy nie poszło, zawsze robię tak, że ściągam z linka, który wysłali z maila jak kupiłem, tam podmieniają najnowszą wersję która leży na serwerze, później robię reinstalację i po problemie.

Malwarebytes blokuje serwery xseona dodanie do zaufanych nie rozwiązuje problem ( autor XseoNa napisał do malwarebytes aby napisali o co im chodzi na razie bez odzewu). Z przycisku update wszytko działa ( testowałem przed chwilą na Windows 7/64, Windows Serwer 2012/2006/64, inne  ale:

1. Katalog update (w katalogu gdzie pliki softu)  ma być pusty

2. Katalog z update (w katalogu gdzie pliki softu) ma mieć prawa do zapisu

3. Liecnsja ma być na zielono w panelu

4. Nic nie może blokować pobieranie plików z domeny xseon,xx ( gdzie xx to org, net, ru i td)

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności