Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj opublikwoana FIXowana wersja XseoN nie mylić z innymi softami na X.

nr wersji nie został zmieniany, należy pobrać wersję z linku który otrzymaliście po zakupie usunąć ( unistal.exe usuwa tylko to co tzreba ustawienia i projekty zostawia, przed udpaleniem pliku unistal.exe wylaczyć XseoN!) starą wersje i zainstalować w to same miejsce nowa

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A co zostało poprawione? Bo jak mi poprzednia wersja śmiga, to zawsze jest pytanie, czy warto pobrać nową.

Działa wam antiban w nowej wersji? U mnie zjada proxy i nie wysyła do serwisów zewnętrznych.

U mnie jak testowałem antigate to faktycznie nie tam nie wysyłał i ubiło mi private proxy szybko. Czy działa z innymi, lub w tej nowszej wersji to nie wiem, bo zacząłem harvestować już bez OCR.

Aktualizację zrób w niektórych skryptach bag był z aktywacją przez email. OCR w harwesterze działa, ale trzeba go w innym okienku włączyć a nie "antiban" wlasnei antiban ma być odhaczony

Nie żartujesz? Dobrze rozumiem, że aby OCR działał, trzeba odznaczyć "antiban" ? Bo to by wyjaśniło, czemu nie zszedł mi nawet cent z konta antigate, a proxy ubite :)

Z drugiej strony mam screen od admina, gdzie pisał żeby używać OCR z tymi proxy z ich serwera, ale antiban jest właśnie zaznaczone. Choć w sumie, też nie zauważyłem, żeby coś zeszło z konta OCR.

Więc... pewnie trzeba odnaczyc ten antiban, żeby zewn. OCR rozwiązywał! Zagadka rozwiązana?

• 2 tygodnie później...

Support XseoN aktywował licencję i po wpisaniu kluczy wszystko działa. Następnym razem będę wiedział, że na początek trzeba na starej lokalizacji kliknąć "uwolnić licencje", a następnie aktywować w nowej. Całe szczęście, że support XseoN szybko odpisał i rozwiązał problem. Sorki za problem.

• 1 miesiąc temu...
  • 2 tygodnie później...

W związku ze zmianami wyszukiwarce wniesiono zmiany w XPCP ( osobny soft do zbierania i testowania proxy który idzie w komplecie). Numer wersji niezmieniony, dla tego należy pobrać paczkę z linka który jest w liście z license i zrobić aktualizację.

• 1 miesiąc temu...

Czy oprócz mnie ma ktoś problem z odnowieniem abonamentu na następny rok ?
Zapłaciłem 50 $ za następny rok piszę do nich, że nadal mi licencja nie działa, ze opłaciłem, a oni dalej śpiewka, że mam opłacić 50$ ...

Wysłałem im ID transakcji, a oni nic sobie z tego nie robią.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności