Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

wynika z re-captcha ( jeśli nie podłączasz zewnętrznego OCR), iloci obsługiwanych skryptów. Ale Xseon Master właśnie daje olbrzymie pole do popisu co daje dość ciekawe lokalizacje.

No i o to właśnie mi chodziło - wielkie dzięki :) Czyli da się podnieść skuteczność, trzeba tylko trochę pokombinować. Dla mnie najważniejsze jest to, że softu nie ograniczają możliwości techniczne tylko człowiek oraz dodatkowe rozwiązania, które on zastosuje.

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Darq - dodatkowo pobaw się trudniejszymi zapytaniami harvestera i porównaj wyniki z dostępnymi harvestrami w innych softach.

Biorąc pod uwagę szybkość harverestu + minimu proxy jakie potrzebuje i wyniki jakie uzyskuje, myślę że nie ma sobie równych ;)

SZUKASZ NAPRAWDĘ DOBRYCH I TANICH PROXY ?

Proxy w ilości 70 tys. wymieniane cyklicznie, stabilność anonimowość i nielimitowany transfer:

KLIKNIJ I KUP LUB PORÓWNAJ WSZYSTKIE RODZAJE PROXY

@ MaxPan

Ogólnie jak pisałeś wcześniej, większość softów SEO jest anglojęzyczna. XseoN w najnowszej wersji został specjalnie stworzony na rynek polski. Jeśli tak, to co za problem przetłumaczyć go z j.angielskiego na j.polski? Jestem przekonany, że zmniejszy to ilość pytań polskich użytkowników co do użytkowania go i zarazem zwiększy sprzedaż tego oprogramowania.

P.S. Pisze dlatego, że słabo znam angielski i np. scrapebox'a uczyłem się dość długo poprawnie użytkować (korzystać z pełnej funkcjonalności). xRamera chciałem kupić, ale odstraszyła mnie ilość zaawansowanych funkcji. Gdyby było po polsku, nie zastanawiałbym się nad jego zakupem ani sekundy. Teraz Ty prezentujesz XseoNna polski rynek. Jak będzie polska wersja językowa, kupie go bez problemu (i podejrzewam wielu użytkowników z PiO)... :)

z całym szacunkiem, ale napisałem na samym początku ten soft nie dla osób potakujących, jeśli miałeś problemy z Scrapeboxem to z Xseonem nie poradzisz sobie na tym etapie.

Tak w wersji angielskiej soft powstawał z myślą o rynku PL(od momentu jak poznałem autora osobiście), nie widzę potrzeby tłumaczyć jego na język polski bo w SEO softach nie wykorzystywane słowa z leksykonu Mickiewicza, to techniczne terminy które w polskim języku SEO i tak pochodzą z angielskiego. Po trzecie niema sensu robić osobna wersja, lub wybór języka bo terminy będą i tak takie same, mam nazwać parser - "szukajka?", "szukacz?". Jest jak jest i tak zostanę.

Jak będzie polska wersja językowa, kupie go bez problemu (i podejrzewam wielu użytkowników z PiO)...

większość użytkowników PIO, zna podstawowe terminy SEO nie tylko w języku angielskim. Tak jak pisałem nie chce ciebie obrazić, ale widać jesteś początkujący w SEO, a ten soft na razie nie polecam dla takich osób. Suport jest od tego żeby rozwijać soft, a nie od tego żeby uczyć pozycjonowania. Wszystkie osoby co kupili wiedzą jak ten soft używać, nie było moim zamiarem zachęcać do zakupu osoby co zaczynają swoja przygodę z SEO, to soft dla zaawansowanych i średnio zaawansowanych użytkowników, a suport nie jest od tego zęby kogoś szkolić w tej materii. Można pomoc, podpowiedzieć bez żadnego problemu, ale reszta to nie obowiązek autora oprogramowania.

Soft działa? - Tak

Soft ciągle się rozwija?- Tak

Tyle mogę obiecać w imieniu autora.

Z softami Rosyjskimi "koncert życzeń" w wykonaniu użytkowników nie działa. To autor wyznacza kierunki rozwoju co wprowadzać a co nie. Nad czym pracują kodery od Xseona napisałem, cześć planów jeszcze nie ujawniłem, ale rynek PL softów SEO jest na tyle mizerny w porównaniu do Rosji, USA że robić specjalna wersje językowa, kiedy Niemcy Francuzi, Hiszpanie dostana wersje ENG , niema sensu. Koniec kropka i na ten temat już nie dyskutujemy.

napisałem na samym początku ten soft nie dla osób potakujących, jeśli miałeś problemy z Scrapeboxem to z Xseonem nie poradzisz sobie na tym etapie.

Nie miałem problemów, chodziło mi bardziej o to, że zamiast np. jednego dnia zajęło mi to trzy dni (ograniczeniem było tylko słaba znajomość ang., musiałem skorzystać z pomocy). Proszę się nie sugerować moim nickiem jeśli chodzi o staż w seo ;)

niema sensu robić osobna wersja, lub wybór języka bo terminy będą i tak takie same, mam nazwać parser - "szukajka?", "szukacz?".

Ok. zapytałem, bo byłem ciekaw czy będzie w wersji PL. W takim razie znając stan rzeczy zastanowię się nad zakupem.

Tak jak napisałem nie miałem zamiaru ciebie obrażać, jeśli tak to odebrałeś to przepraszam. Po prostu zasugerowałem się tym co napisałeś cytat:

np. scrapebox'a uczyłem się dość długo poprawnie użytkować

A ScrapeBox w porównaniu do XseoNa jest powiedziałem by dość łatwym softem do opanowania

Program ma dużo funkcjonalności. Nie pytam o spolszenie, bo już ten temat został wyjaśniony. Moja propozycja, kilka polskich tutoriali (raczej przedstawiciel programu na polskę nie powinien mieć problemów ze zrobieniem filmików). To tak w ramach marketingu. :)

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Novum sprzedaje ten soft nie tyłków Polsce, tak jak psiałem Niemcy, Francuzi, Hiszpanie na razie nie zgłaszają takich zapotrzebowań ( co prawda narazie jest to tylko w gronie zamknietych seogrup, zamkniętych seo forum, dla ogółu ruszę za ok 2-3 tygodni). Masz dużo opisów, filmów po Polsku XR, Zennpostera, Zebroida, GSA, Scrapeboxa, LFA, AIO ?? Nie, nie masz za wyjątkiem ogólnych artykułów na blogach. Wiec z Xseonem będzie podobne. Jedyne co mogę obiecać ze ruszę polski forum wyłącznie dla użytkowników tego softu gdzie w miarę możliwości będę tłumaczyć ręczy które nie zrozumiane z 1,5 H filmików co już zostali nagrane, opublikowane.

W tym przypadku koncert życzeń nie działa. Soft jest wart swojej ceny ( która za niedługo zostanie podniesiona do minimum poziomu takiego jak w Rosji).

To jest soft dla zawodowców, jeśli ktoś za takiego się uważa musi umieć z niego korzystać. I to nie moja maksyma, a ludzi korzystające z rosyjskich softów SEO, wiedzą kogo :D.

Dobry soft sam się broni i nie muszę tu zakładać jednodniowe konta z jednym postem i zachwalać, czy kogoś namawiać, czy wprowadzać coś na czyjeś zlecenie. Jest strategia rozwoju tego softu, wszystkie funkcje i module działają prawidłowo, i tak ma zostać. A w ramach marketingu to wystarczę że soft robi to co jest potrzebne, reszta to lezę w inwencji osoby co jego używa.

Ja powiem od siebie. 100$ to naprawdę niewiele za program (a w zasadzie grupę programów) z takimi możliwościami. Sam Parser jest tyle warty i nie ma co tu wybrzydzać na wsparcie. Jest instrukcja, jest filmik jak używać, nie zauważyłem podczas używania, by były jakieś błędy. Więc ktoś kto pracował już na innych programach SEO z pewnością powinien sobie poradzić. A jak nie używał, to metodą prób i błędów jest w stanie ogarnąć użytkowanie.

Ludzie ten soft kosztuje niewiele ponad 300 zł, czego oczekujecie - wsparcia na miarę serwisu Mercedesa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności