Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Na liczne pytania odpowiadam cena promocyjna 100 USD za cały kompleks ( 3 całkowicie nie zależne aplikacji (XseoN, XCPC, XseoN Master + 8 wbudowanych) obowiązuje do 9 listopada 2012 roku do 24.00. Cena regularna będzie nie mniejsza ( a rozważana jest większa) jak obecnie obowiązująca na rynku rosyjskim ( 130USD).

i sam film 10 -15 minutowy może nie wyjaśnić wszystkiego

widzisz to pokazuje ze nie wiedziałeś na oczy tych filmów bo łącznie to ponad 1h 30 min filmów, więcej jak dostatecznie.

W drugim zdaniu pierwszego postu napisałem " Soft jest dość zaawansowany, wiec nie polecam dla początkujących osób, na pierwszy soft SEO XseoN się nie nadaje, trzeba posiadać przynajmniej podstawowa wiedzę jak takie soft działają..."

Jest to dość zrozumiała sugestia że uczyć kogoś podstaw przy okazji sapportu XseoN nikt niema zamiaru. Koniec kropka

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Proszę zrobić aktualizacje, wyszła poprawka, był nie wielki bud w statystykach przy postowaniu z Rbase. Pliki dostaniecie na email, bo to tylko fix wersja, niema jej w autoupdate

.

goszczu wszystkie filmiki jaki są dostępne na stronie lub na koncie na YouTube. Innych na razie niema.

na początku jest dość ciężko, bo ciężko znaleźć dobry opis. Jest tylko trochę filmów i często z jakiś poprzednich wersji. Program do ściągania proxy odmawia mi do tej pory posłuszeństwa - może coś źle zrobiłem. Zrobiłem test na jakiejś liście rejestracje i profile bez postowania i coś tam założył. Zapuściłem właśnie listę smf do zakładania profili postaram się dać znać jak jego skuteczność. Mam wrażenie, że coś robie jeszcze źle, bo mam bardzo mało succesów. Jadę obecnie tylko na wewnętrznym ocr, bo chcę sprawdzić jaki on jest. Raczej planuje xseona użyć do szeptanka, bo wygląda zachęcająco - jednak trochę czasu trzeba sobie przygotować na okiełznania tego softu ;)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

Napisałem to na forum przed chwile i na pisze jeszcze na PIO. Autor nie gwarantuje poprawna prace oprogramowania na maszynach z mniej jak 2 G RAMu.

mianle on po prostu działa, sprawować się to musi kochanka :D

sebau napisałem tobie na e-mail podałem NR GG i pokaże na żywo prace softu dla proxy, jest tam parę sztuczek co nie są typowymi rozwiązaniami, tez nie od razu załapałem o co chodzi jak odpaliłem pierwszy raz

cytat z pierwszego posta

Od razu chce zaznaczyć nie jest soft w żaden sposób konkurencyjny do xRumera, myślę że przeczytawszy ten temat większość to zrozumie.

rozumiem że wyraziłem się jasno i precyzyjnie. Są to softy do innych sposobów zdobywania linków, maja zupełnie inny sposób pracy z forum, maja zupełnie inne harwestery ( zupełnie nie podobne), czekery i parsery proxy IT. Wspólne maja to że jeden i drugi działają na forach, ja więcej podobieństwa nie widzę.

@MaxPan na 100% odezwę się w poniedziałek lub wtorek, bo obecnie xseon nie jest na vps, tylko na jednym z komputerów w firmie a nie zostawiłem go włączonego. GG już sobie zapisałem :)

Szablony do zennopostera - ZenBLOG, ZenSocialBot, ZenOgłoszenia, Szeptacz, ZenFles, ZenReview, szablony do poczty i inne). Tylko profile VIP proszę zamawiać przez priv lub email

To może nagraj to i wrzuć na forum xseona, więcej osób skorzysta

Popieram :)

muszę kupić jakiś sensowny program do nagrywania wideo i audio

Do sporadycznych zastosowań amatorskich nie ma sensu kupować. Zobacz tutaj - może coś wybierzesz:

https://internet.gadzetomania.pl/2010/03/08/5-darmowych-programow-do-nagrywania-screencastow

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności