Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

jesli ktos niedostal konta na forum ( wiele po prostu nie mieli takiej potrzeby, lub korzystaja z mojego forum gdzie jest temat XseoNa), prosze do mnie napisac z emaila na jaki jest wystawiona licenzja XseoN, ja sprawdze i konto na forum.xseon.pl aktywuje.

Od 9.11.2012 cena za cały kompleks (Xseon, XPCP, Xseon Master) dla wszystkich krajów oprócz Rosji będzie 150 USD. Cena dla Rosji zostanie na razie 130 USD.

Obecna cena promocyjna 100 USD jest ważna jeszcze 2 dni. cena update po roku użytkowania na razie zostanie na wcześniejszym poziomie 60 USD rocznie -( 5 USD miesięcznie).

Jeśli chodzi o XPCP ( xseon praser czeker proxy) zostają wprowadzone nowe funkcje ( xseon będzie również wcześniejsze listy sprawdzać i podmieniać automatycznie zbanowane proxy ( teraz po-prostu nadpisuje stara listę nową, będzie możliwości eksportu bez typów proxy), będzie możliwość kupienia XPCP jako odrębnego oprogramowania cena 40 USD.

W XseoN zostanie niedługo dodany nowy silnik w którym prawie nie występuje recaptcha ( mniej jak 5 %), a autorska captcha tego silnika będzie skutecznie przebijania przez OCR XseoN.

Kupiłem soft jakiś czas temu, chce się podzielić z wami moimi opiniami.

1. Rejestracja profili: maxymalnie udało mi się założyć 18 000 profili i myślę, że ten wynik nie jest do pobicia dopuki program nie zezwoli na naukę text captcha

2.Scraper - nic dodać nic ująć

3.Proxy checker - nic dodaćnic ująć

pozdrawiam

dopuki program nie zezwoli na naukę text captcha
już dawno zezwolił, można lub samemu wpisywać w plik, lub robić to przez Xseon master.

Ciesze się ze soft spełnia twoje oczekiwania. 18k profili uważam za bardzo dobry wynik wynik, pobaw się XseoN Masterem myślę że będziesz mieć jeszcze lepsze wyniki.

dopuki program nie zezwoli na naukę text captcha
już dawno zezwolił, można lub samemu wpisywać w plik, lub robić to przez Xseon master.

Ciesze się ze soft spełnia twoje oczekiwania. 18k profili uważam za bardzo dobry wynik wynik, pobaw się XseoN Masterem myślę że będziesz mieć jeszcze lepsze wyniki.

Uczenie na skale globalną nie ma sensu gdyż ta text captcha działa tylko z konkretnym adresem

ta text captcha działa tylko z konkretnym adresem
ale nie widzę w tym nic złego, w kolejnej wersji będzie już texcaptcha plik i w angielskiej wersji, to będzie nie w następnym update ( bo on już jest gotowy) a w następnym po tym.

ta text captcha działa tylko z konkretnym adresem
ale nie widzę w tym nic złego, w kolejnej wersji będzie już texcaptcha plik i w angielskiej wersji, to będzie nie w następnym update ( bo on już jest gotowy) a w następnym po tym.

napisz coś ze składnią bo nie bardzo cię rozumiem

Plik text captcha będzie wprowadzony nie w następnym update wersji angielskiej ( boj jest skończona następna wersja), a w +2 update. Teraz rozumiesz?

99% że jeszcze w tym roku dojdzie 2 nowe skrypty z obsługa captcha z własnego OCR, obsługa text captcha prosto z pliku, dodatkowo plik text captcha będzie można robić w XseonMaster i wartości nie będą przypisane. do konkretnego URL.

x1349, ten soft jest stworzony do innych celów.... i porównywać jego do xR jest bez sensu. To soft do prowadzania precyzyjnego marketingu "szeptanego", po 2 gie softy wchodzące w kompleks są w ogóle bez konkurencyjne. Jeśli zauważyłeś w tym wątku nikt nikogo nie namawia, a w osobnych przypadkach wręcz odradzam dla niektórych użytkowników.

jeśli chcesz wykorzystywać XseoN w taki sam sposób jak xR, to kup lepiej drugą licke xR. Ogólnie są już użytkownicy w Polsce co maja nie jedna licencje XseoNa, soft ma ogromny potencjał w szczególnie w połączeniu z generatorem modów, i wielowątkowym ( obsługującym 4 wyszukiwarki) harwesterem. Ale są niektóre użytkownicy co po prostu cytat" nie mogą do niego się przekonać" bo to typowy soft rosyjski, i napisany zgodnie rosyjska wizja softów SEO a ona się rożni od tradycyjnej do której większość przyzwyczajona.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności