Skocz do zawartości

MaxPan

Rekomendowane odpowiedzi

Tekstów o zaszłościach historycznych w ogolę nie będę komentować to poniżej mojego poziomu umysłowej tolerancji :D

Ba, powiedz, że to nieprawda :) - tylko tak obiektywnie popatrz. Nic się nie zmieniło w tym zakresie w żadnej dziedzinie, niestety.

Ale spoko, nie denerwuj się więcej - da się używać softu, działa niezawodnie prawie jak kałach :) Ogólnie polecam.

M

ps

no to się naraziłem MAXowi :) - dał mi bana w GG :) :)

a ja nie chciałem tak urazić. Przepraszam.

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• Odpowiedzi 444
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Zdecydowałem się na zakup programu, jaka jest teraz cena bo trochę się pogubiłem w wątkach. 130$? Można o odświeżenie linku do płatności i czy nadal dorzuca autor wątku jakieś gratisy do zakupionych softów i pomoc w instalacji oraz poleceniu np. dobrego VPS. Posiadam VPS na WIN x 2 (tylko nie wiem czy wymagania są ok) Na jednym działa SB a na drugim póki co zenblog.

Program wydaje się być obiecujący na przyszłe lata z tego co widać po zapowiedziach.

P.S. może są zniżki na zakupy grupowe? Bo mój znajomy by był chętny również.

cena jest napisana 4 posty wyżej wydzielona na czerwono, pogubić się nie da się

Przypominam od 1.02.2012 cena za kompleks programowy XseoN będzie nie mniej jak 150 USD, obecnie 130 USD + rok update gratis
może są zniżki na zakupy grupowe? Bo mój znajomy by był chętny również.

żadnych zniżek niema, a tak jak napisałem za tydzień będzie podwyżka.

Można o odświeżenie linku do płatności i czy nadal dorzuca autor wątku jakieś gratisy do zakupionych softów i pomoc w instalacji oraz poleceniu np. dobrego VPS

link do płatności masz w pierwszym poście, z gratisów mogę zaoferować wyłącznie pomoc w instalacji i aktywacji, szkolenia nie robię. Są osoby na PIO co szkolą w zakresie SEO i obsługi softów.

Zakup "grupowy" w postaci dwie licencje na 2 rożne osoby nie jest w żaden sposób premiowany. Niewiem o jakich zapowiedziach mówisz ale na razie zapowiedziałem update XseoN master i jeden nowy silnik do obsługi.

Serwery trzeba lub bulletproof lub zwykle, wszystkie masz w mojej stopce i takie i takie.

Uprzedzam soft jest dla średnio zaawansowanych i zaawansowanych użytkowników i suport w żaden sposób nie uczy podstaw

pozycjonowania.

Soft jest "przywiązany" do "żelaza" miedzy innymi. Jedna licencja to jedna instalacja.

Ale XPCP i XseoN Master nie muszą być zainstalowane na tej samej lokalizacji. XseoN master można zainstalować na lokalu tak żeby wygodnie było robić mody. XPCP najlepiej dawać tam gdzie XseoN, ale można dawać i gdzie indziej, wtedy proxy tzreba wysyłać na zdalny serwer przez odpowiedni skrypt włączając szyfrowanie.

No to ładnie znalazłem program i widzę że nie dla wcześniaków jest :)

Czy można zakupić sam moduł XseoN v 2.0.0.5 .Chodzi mi o to że mam listę powiedzmy for internetowych i chciałbym tam automatycznie zakładać konta i wypełniać dane w profilach ale już ręcznie pisać posty na nich . Czy ten program będzie dobry dla moich zamierzeń ?

Dziękuje pozdrawiam

Z całym szacunkiem ale napisałem wyżej "Uprzedzam soft jest dla średnio zaawansowanych i zaawansowanych użytkowników i suport w żaden sposób nie uczy podstaw

pozycjonowania."

moduł XseoN v 2.0.0.5

to nie jest moduł to jest program ma w sobie jeszcze inne programy, już dawno jest oznaczony V 2.0.0.7. Nie jest sprzedawany w "kawałkach" bo niema w tym sensu i technicznej możliwości.

Chodzi mi o to że mam listę powiedzmy for internetowych i chciałbym tam automatycznie zakładać konta i wypełniać dane w profilach ale już ręcznie pisać posty na nich

XseoN to oczywiście robi (w tych skryptach for które obsługuje) ale wątpię czy ty sobie poradzisz z jego obsługą.

To nie jest soft na początki przygody z SEO czy SEO automatami.

Witaj dzięki za odpowiedź, skierowano mnie do tego wątku z tego :

To może jako doświadczony użytkownik znasz coś podobnego do problemu który mam?

Chodzi mi tylko o narzedzie które z zdefiniowanej listy załozy mi na tych stronach profile ,pisanie postów uczęstnictwo w społeczności forum chce już recznie robić.?

Kurde program wręcz idealny 70% to fajna liczba :)

Softy do pracy z forami internetowymi to softy które stworzone dla profesjonalnych użytkowników i potrzebują minimum podstawowej wiedzy SEO, podstaw obsługi softów, umiejętności pracy z listami, captcha i td. Wiec nie wiem co tobie doradzić, oprócz tego że najpierw musisz uzyskać przynajmniej podstawy.

Kurcze nie wiem co odpowiedzieć , wiedza jeszcze mała na razie to fakt :)

Ale na prawde nie ma prostego softu który z załadowanej listy txt wyszukuje footprintsami ciągów znaków typu rejestracja potem odczytuje pola i uzupełnia go wczesniej zdefiniowanymi danymi ?

Chyba se to wszystko nieco inaczej wyobrażałem :(

Wydawało mi się że moge kupić narzędzie w którym włoże liste stron z blogami czy forami ,ustale dane a on mi zarejestruje te konta oraz da login/y hasło/hasła . Nastepnie w tym samym lub kolejnym narzedziu w okienku będe mógł se pokolei otwierac te strony z listy i pisać posty na forum/blogu . Sam przyznasz że to prosto brzmi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności