Skocz do zawartości

Kolejny update - dla czynników on-page

Bartek Damek

Rekomendowane odpowiedzi

Niedługo wprowadzą nowy parametr rankujący - poprawność ideologiczna ... Algorytm będzie oceniał czy treść witryny będzie zgodna z duchem klakierów ....

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

poprawność ideologiczna ... Algorytm będzie oceniał czy treść witryny będzie zgodna z duchem klakierów ....

eeeee, treści witryny nie będzie oceniał w tym przypadku. Właśnie nad tym pracujemy :)

To autora oceni po zachowaniach i wypowiedziach w necie - wszystko dzięki G+

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Nie będzie żadnych czynników, jak ktoś będzie chciał być w indexie, będzie musiał uiścić najpierw opłatę indeksacyjną, potem miesięczny abonament lub wykupić pakiet premium w zależności od pozycji, na jaką będzie chciał, aby jego strona się wyświetlała w danym miesiącu - od TOP40 - TOP8, pozycje od TOP8 do TOP4 będą uzależnione od budźetu przeznaczonego na Adwords, a pozycje od TOP3-TOP1 dostępne będą tylko i wyłącznie dla klientów VIP, którzy na swoich stronach nie reklamuja podmiotów trzecich i których roczny budżet zblizony jest do sumy rocznego budżetu klientów TOP4-TOP8 razem wziętych ;P, przy czym pozycje mogą się zmienić w przypadku braku chęci zwiększenia budżetu za nowe formy reklamy, które będą wprowadzane raz na kwartał

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Ale już taka aktualizacja chyba już jedna była, chyba w lutym ilość reklam do ilości treści. Pamiętam bo dostałem z suportu adsense email abym dodał więcej reklam do stron a za dwa dni strony poleciały ;)

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Ja się tylko zastanawiam, kiedy będzie j*b ;) i wszystko ucichnie. Każde wielkie imperium upadało, niektóre się odrodziły, inne nie. A google zachowuje się mniej więcej jak cesarstwo rzymskie, to podbijemy sobie tutaj, to podbijemy sobie tam, aż w końcu kraj nam się zmniejszył do 5% powierzchni. ;) i została Italia :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności