Mclain Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Ostatnio zauważyłem, że niektóre moje strony generują po 1 cent za 0 kliknięć. Przynajmniej 2 - 3 razy w tygodniu jakaś strona ma 1 cent, a w raporcie mimo dużej liczby wyświetleń nie ma ani jednego kliknięcia. Z tego co wiem, przecież Google nie płaci za wyświetlenia strony. Szukałem tego w wyszukiwarce, ale nie bardzo wiem jak to nazwać. Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dave84 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 https://support.google.com/adsense/bin/answer.py?hl=pl&answer=18196 kiss-me.info.pl / Tomasz Rachwał, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Są sporadycznie reklamy CPM. Też mam takie u siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Aby to potwierdzić, wybierz "typy stawki" jako podstawowe kryterium wyświetlania raportu. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mclain Opublikowano 10 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Czyli jeśli trafię na CPMa i będę miał 10k wyświetleń dziennie, to automatycznie dostaję 10 centów? Cholera nie wiedziałem. Trzeba sobie odświeżyć te zasady Adsense Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hermit90 Opublikowano 10 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2012 Nie. Stawki są dużo wyższe, ale tylko część wyświetlanych reklam jest CPM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 11 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 CPM reklam rozliczanych w tym modelu powinno być wyższe od efektywnego CPM reklam rozliczanych w CPC, bo inaczej przegrałoby w aukcji. U mnie średnia wychodzi niższa, ale to pewnie dlatego, że tylko na tych "słabszych" podstronach mi się pokazują reklamy w CPM. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatyk345 Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Czy ktoś wie jakie są stawki CPM? Informatyk z pasją - tworzenie oprogramowania na zamówienie i pisanie oprogramowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lis Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Różne. Przecież te stawki też podlegają licytacji. Blog o nowoczesnym survivaluMój blog o zarabianiu na blogach (AdSense, programy partnerskie, itd.) www.DrewnoZamiastBenzyny.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.