Skocz do zawartości

Pieniądze na AdSense, bez kliknięć

Mclain

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio zauważyłem, że niektóre moje strony generują po 1 cent za 0 kliknięć. Przynajmniej 2 - 3 razy w tygodniu jakaś strona ma 1 cent, a w raporcie mimo dużej liczby wyświetleń nie ma ani jednego kliknięcia.

Z tego co wiem, przecież Google nie płaci za wyświetlenia strony.

Szukałem tego w wyszukiwarce, ale nie bardzo wiem jak to nazwać.

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

Czyli jeśli trafię na CPMa i będę miał 10k wyświetleń dziennie, to automatycznie dostaję 10 centów?

Cholera nie wiedziałem. Trzeba sobie odświeżyć te zasady Adsense

Jak się uczysz angielskiego, ale się nauczyć nie możesz, to może mogę Ci jakoś pomóc? Taki oto angielski projekt.

CPM reklam rozliczanych w tym modelu powinno być wyższe od efektywnego CPM reklam rozliczanych w CPC, bo inaczej przegrałoby w aukcji.

U mnie średnia wychodzi niższa, ale to pewnie dlatego, że tylko na tych "słabszych" podstronach mi się pokazują reklamy w CPM.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności