Skocz do zawartości

Na żywo

SzlafRock

Rekomendowane odpowiedzi

co ma ojciec Rydzyk, tv trwam, i walka o wolne media, z jakimiś kretynami i sektą z USA?

„szerzyć dobrą nowinę Jezusa Chrystusa pośród Żydów w Izraelu”

sahahahaha jako wierzący człowiek, tak to skomentuje

chwała wam Żydzi, za WASZEGO, mesjasza ;)

już raz Żydki pisały, skąd pochodzi Jezus jak i jego rodzice gdzie mieszkali ( z Betlejem) jednak to ich teza gdyż..

w ewangelii św. Marka oraz bodajże Jana, owszem, uważa się za miejsce narodzin Betlejem, ale jego rodzice, Jan i Maryja przybyli odziwo tam nie po to by rodzić dla żydów mesjasza, tylko dlatego, że był spis ludności rzymskiej, i jego ojciec, musiał wrócić do miejsca zamieszkania

Można go juz odbierać m.in. na iPhonach, iPadach czy telefonach z Androidem.

idąc twoim tokiem myślenia panie SzlafRock, to mamy głównych sponsorów imprezy ;)

Wiele osób wierzy, że w ostatniej księdze Nowego Testamentu, Apokalipsie, opisano dokładnie, jak będzie wyglądał koniec świata. Gdy nadejdzie Dzień Sądu, Jezus powróci, by ocalić prawdziwych wierzących.

interpretacja pisma świętego, no pięknie, to już mamy domysły ;)

zresztą jaki koniec świata? nie może być, jeszcze nam Angole muszą dokopać, dzieci muszę wy chować, drzewo zasadzić, nie ma tak łatwo ;(

No to mamy nowego Jezusa, żydy sobie wymyśliły, pewnie w imię Palestyny, gdzie burzą i niszczą szkoły, w imię broni chemicznej, którą wmawiali Irakowi, a którą sami posiadają, no pięknie

tylko przypominam jako osoba wierząca

"nikt nie zna dnia ani godziny tylko Bóg je zna "

najlepsze jest tam źródło które na 1 stronie mar-OBAMA-DEBATE-huge.jpg

powinieneś napisać, według żydowsko amerykańskiej gazety, czyli największych dwóch państw, które likwidują na świecie demokrację i pokój za $ i ropę..

i tak z google wyszukiwarki wpadłem na 1 portal katolicki, nasz krajowy, zobacz ile w tobie nienawiści do wierzących..

https://www.katolik.pl/

a ja tam widzę, 80% ciekawej treści, o nienawiści, braku zaufania itd, omijam te które mnie nie interesują (ale słowa nie ma tam o narodzinach Jezusa, gdybyś miał jakiekolwiek pojęcie, nie robiłbyś z siebie błazna w takim temacie)

ale dobry żart ;)

Najlepszy Warsztat samochodowy Goleniów

Najlepsze i sprawdzone typy bukmacherskie

Poznaj najlepszy serwis samochodowy Kraków

Herkulesie, może nie zauważyłeś ale uważam to za dowcip i zamieściłem tam gdzie jego miejsce.

A Ty znów materiału na precla dostarczyłeś, może napisz mi kilka artykułów tematycznych. Akurat potrzebuję. :)

Głównym celem wyszukiwarek NIE jest dostarczanie trafnych wyników. Głównym celem wyszukiwarek jest dostarczanie zysku.

ale to jest bardzo normalne, jedni oglądają lot ze stratosfery na żywo, a inni - wierzący - mogą sobie oglądać przyjście ich mesjasza, kiedykolwiek to ma nastąpić ;) a to, że nie nastąpi nigdy, bo to bujdy wiedzą ludzie od stawiania tych telewizji ;) bo właśnie

jeszcze nam Angole muszą dokopać, dzieci muszę wy chować, drzewo zasadzić, nie ma tak łatwo ;(

więc troszkę czasu mają na zbijanie kapusty, no ale skoro jest popyt ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności