Skocz do zawartości

Test alkoholizmu

golum

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie dostałem na maila informacje o Narodowym Teście Alkoholizmu (ciekawe w jakim barze namierzyli mojego maila) ;)

No to się podzielę :)

Alkohol może być przyczyną problemów społecznych, interpersonalnych lub prawnych. Alkoholizm objawia się często zaniedbywaniem rodziny i domowych obowiązków. Często zaczyna się od jednego piwka lub jednej lampki wina dziennie, z biegiem czasu sięganie po alkohol nasila się. Osoba pijąca często czerpie z tego przyjemność i zatraca się aż do upojenia alkoholowego. Typowe objawy alkoholizmu to częste sięganie po alkohol, picie w sytuacjach, które mogą być niebezpieczne, np. podczas prowadzenia samochodu lub w pracy...

Picie alkoholu może wywierać wpływ na różne obszary ludzkiego zdrowia i funkcjonowania społecznego. Nie trzeba być osobą uzależnioną aby cierpieć na dolegliwości mające swoje źródło w piciu alkoholu. Zanim rozwinie się u kogoś uzależnienie, mogą pojawiać się mniej nasilone, ale jednak poważne problemy, takie, jak picie ryzykowne lub picie szkodliwe. W przypadku tych zjawisk nie następuje nieodwracalna utrata kontroli nad spożywaniem alkoholu, pojawia się jednak ryzyko poważnych szkód: zdrowotnych czy społecznych. Ktoś, kto pije ryzykownie lub szkodliwie może jednak na tyle ograniczyć swoje picie, aby radykalnie zmniejszyć wynikające z niego szkody.

Jeśli zadajesz sobie pytanie, czy Twoje picie jest bezpieczne zapraszamy, wypełnij poniższy test! Jeśli niepokoi Cię picie Twoich bliskich zachęć ich do wypełnienia tego testu!

index_03.jpg

Mój wynik okazał się "niepokojący", ale nie poświęciłem złotówki, żeby się przekonać dlaczego :gafa:

Nie chcę się dołować przed wypiciem :piwko2:

Ps.

Czego to ludzie nie wymyślą, żeby parę złotych zarobić :D

Hehe... Regulaminu nie czytałem, jak zwykle ;)

Niezła kasa z tego im wyjdzie, mi po rozwiązaniu rzuciła się tylko ta złotówka w oczy :)

Kolejni naciągacze, nieuczciwi podwójnie - bo raz zdołują człowieka, dwa wydrenują jego portfel :kwasny:

Zapewne kolejny wynalazek palantodebilospamerów od "daty śmierci". Absolutnie żadnej metodologii, wynik zawsze będzie "niepokojący": https://www.test-alkoholowy.pl/wynik

Gdzieś z rok temu zaspamowali mi całe forum o tematyce paranormalnej linkami do "poznania daty śmierci" - miałem ochotę ich znaleźć i rozpalonymi obcęgami jaja powyrywać, żeby kolejni tacy debile jak oni się nie rodzili.

Żeby nie sie nabrac nastepnym razem najlatwiej jest zapamietac, ktory nry premium ile kosztuja. Ja doklanych wartosci nie pamietam, ale wiem ze jak jest 7* to powinno byc 1zł albo 3zł, jak zaczynaja sie od 9 to zawsze jest to juz ponad 20zł

Moim zdaniem naciąganie i tyle, zawsze czytam regulaminy takich zabawek, więc niestety żadnego wyniku testu jeszcze nie otrzymałem :) alkoholizmu nie da się badać poprzez net i tyle.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Były już takie sprawy w sądzie, zwykle naciąganie i wykorzystywanie ludzkiej naiwności.

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

Żeby nie sie nabrac nastepnym razem najlatwiej jest zapamietac, ktory nry premium ile kosztuja. Ja doklanych wartosci nie pamietam, ale wiem ze jak jest 7* to powinno być 1zł albo 3zł, jak zaczynają się od 9 to zawsze jest to juz ponad 20zł
Wystarczy sprawdzać jaka cyfra jest po 7, bo ona oznacza kwotę czyli jak masz numer 72** cena za smsa 2zł netto a jak 79** to 9zł. W przypadku 9** to cena zajmuje dwie pozycje czyli jak jest 925** cena za smsa 25zł netto itd. Co do takich testów to w sieci tego jest mnostwo od IQ po testy kiedy umrzesz itd, to samo z filami plikami itd, a ludzie hmm nie chce im się czytać (jak większości ) regulaminów bo jak widzą 1 zł to wysyłają smsy :)

"Na szczycie zawsze znajdzie się miejsce" - Ale potrzebujesz serwera by tam się znaleźć - Zgarnij kod rabatowy do SEOhost 40% - lub rabat do Cyber_folks - 10% - Rabat do hitme -5% - #reklama #link_sponsorowany

• 1 miesiąc temu...

Są też darmowe testy na idiotyzm ;D Np tutaj https://demotywatory.pl/1596614/Test-na-idiotyzm

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności