Skocz do zawartości

Lubicie Wujka Googla?

seobuster

Lubisz Wuja Googla  

50 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co czujesz słysząc słowo "Google"?

• Pozytywne wibracje
      13
    • Zero emocji
      13
    • Nóż mi się otwiera w kieszeni
      22

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

A mnie się pozytywnie kojarzy, lubię google, towarzyszy mi cały dzień, a gdy śpię monitoruje wszystko o mnie, żebym mógł spać spokojnie :) ostatnio nawet moje dane z komórki przechwyciło - takie mądre zwierzątko :) taki najlepszy przyjaciel...

ciepło, spokój jak w najmilszej korporacji, etyka, biel, zaufanie... ehh tyle pięknych słów i skojarzeń...

Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku...
adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl

• 1 miesiąc temu...

Narzekacie, a czy da się żyć bez Wuja G? :paker:

pewnie że się da - jakby Google znikło - to bardzo szybko by ktoś inny/inni zajął miejsce, może bardziej normalny.

Co do skojarzeń Google kiedyś mi się kojarzyło bardzo pozytywnie przez na prawdę wiele lat, ale obecnie to już tylko absurd, hipokryzja, parodia, manipulacja, Stalin ;), nakłanianie do donoszenia, atakowanie webmasterów, szkodliwość dla polskiej gospodarki i ogólnie nic dobrego na przyszłość...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności