Skocz do zawartości

nieumiejętne pozycjonowanie

marcin_dance

Rekomendowane odpowiedzi

zaplecze - strony linkujące do strony pozycjonującej, strony z systemami wymiany linków do pozycjonowania danej strony, strony na których zarabiasz kase, za którą później kupujesz linki etc

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

• Odpowiedzi 46
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok dzięki bardzo, mam jeszcze takie pytanie.

Poczytałem trochę tematów i wnioski w moim pozycjonowaniu wysnułem taki.

-Dodaję stronę do katalogów, średnio do 4 dziennie umieszczając w tytule wpisów po dwa/trzy słowa kluczowe i je zmieniając co kilka katalogów - czy taka taktyka jest dobra?

I mam pytanie odnośnie linkowania, jaka jest optymalna ilość linków BL bo za dużo podobno szkodzi.?

proszę o odpowiedz.

Pozdrawiam

Jeszcze jedno pytanie z cyklu "przy okazji". Czy jeśli będę miał takie same słowa kluczowa jak strona mi kunkurencyjna i o tym samym profilu czy to grozi jakimiś sankcjami???

Za poprzednią pomoc dziękuje i działam dalej, muszę sie w cierpliwość uzbroić a to nie jest takie łatwe.

Dzięki :)

Lepsze słowa od konkurencji - czyli takie które są bardziej zwiężle i są bardziej zachęcające do odwiedzin strony.

Sir zdejmij klapki z oczu to dostrzeżesz inne aspekty pozycjonowania od keywordsów i fraz kluczowych :)

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

jako fahowiec powinieneś wiedzić , że czym więcej linków wyczhodzących tym mniej szans na szybsze indeksowanie nowych podstron , ergo tym mniej miejsca na linkowanie wewnetrzne, ergo tym mniej stron z odpowiednimi linkami, ergo ...... dopowiedz sobie sam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności