Skocz do zawartości

Seo Adder8 - Pytanie..

NEROXo

Rekomendowane odpowiedzi

@golum: trochę nieaktualne informacje Pan posiada, drogi Panie -

"PROMOCJA!

Przy zakupie programu pełna konfiguracja dla jednej wybranej strony GRATIS!"

Źródło - seoadder.info

Jako, że zostałem wywołany do tablicy:

- jeżeli oferujecie konfigurację gratis, to dlaczego początkujący mają takie problemy i nie informujecie ich o tym?

- informacje może mam nieaktualne, strony nie czytałem. Jednak dzwoniła do mnie przemiła Pani, jak nie skończyłem konfigurować jednego projektu (bo zająłem się czymś innym) z propozycją pomocy (o ile dobrze pamiętam za 100 zł). Ucięliśmy sobie miłą pogawędkę i na tym się skończyło. Stąd piszę, że można zlecić konfigurację za "duże PLN"

- samego programu nie oceniam, bo to jest kolejne narzędzie, które może pomóc w pozycjonowaniu pod warunkiem używania z głową ;)

- nie wiem czy ten fragment "No ale lepiej wypisywać na forach niesprawdzone opinie. A najlepiej anonimowo." również się dotyczy mojej wypowiedzi, jednak pojęcie anonimowości w odniesieniu do mojej osoby, jest nieco na wyrost ;)

A tak na marginesie, to w jednym poście widzę kilka zaprzeczeń. Bo "drogi Panie" jak rozumieć to:

Problem do rozwiązania, jednak nie kontrolujemy programów naszych klientów i ciężko sprawdzić, co jak i czemu ktoś sobie ustawił.

w zestawieniu z tym fragmentem:

1. Program posiada Pan od 2012-10-03. Po dwóch tygodniach ciężko oczekiwać oszałamiających efektów z katalogowania.

2. Pozycjonowana strona ... z keyword ..., z celem na google.com i ogólnie anglojęzyczne, przy pozycjonowaniu polskimi katalogami, katalogowana od dwóch tygodni - no do TOP 3 to raczej nie wejdzie.

3. strona - ... - keyword .... Exact match domain. Ostatnia zmiana algorytmu "karze" EMD obniżeniem pozycji.

4. Raz Pan pisze, że Adder nie działa, innym razem - że obniża pozycję. Albo jedno, albo drugie.

5. Z domyślnych ustawień w Pana programie "ktoś" przestawił zadanie w ciągu doby, katalogowania z "do skutku" ( każde odpalenie CRON ) na "raz na 24 godziny". Odpalając program raz na minutę w ciągu doby, ciężko oczekiwać poprawnego katalogowania.

6. Konfiguracja ... została wprowadzona i jest poprawna w programie.

@golum - Nie kontrolujemy = nikt codziennie się nie loguje do programów klientów. Coś nie działa - mail, telefon, chat online, możliwości kontaktu jest wiele. Od razu po tym, jak zobaczyliśmy ten temat, support skontaktował się z klientem. Jednak skuteczniejszym jest, jeśli coś nie działa, skontaktować się z pomocą techniczną, a nie czekać, aż ktoś wyłapie spośród kilku tysięcy klientów tego jednego, któremu coś nie gra.

@piotr.k - polecam czytać temat od początku :)

Może zrobię mały offtopic, ale wrzucę tutaj moje 3 grosze.

To że użytkownik upublicznił te dane to jego błąd, ale support nie powinien ich powtarzać, a jeśli byłby naprawdę dobry to zasugerowałby klientowi ukrycie tych danych.

BlackPress.pl - Automatyczna dodawarka do precli [Najtańsza na rynku - wystawiamy FV]

BlackPress.pl na forum PiO

Darmowa mieszarka synonimów

hmmmm... to koledzy z Enterso teraz tak dokładnie mogą sobie przeglądać wszystko, co się robi za pomocą Addera 8? fajnie... Jakby dostawca softu bez mojego upoważnienia i wiedzy wszedł na moje konto, a jeszcze do tego napisał sobie na forum tym czy innym jakiekolwiek informacje związane z tym, co tam znalazł....

(...) <wyciąłem właśnie całe to niecenzuralne słownictwo, które miało się tu znaleźć>

Zatem potencjalny Kliencie:

przemyśl to kilka razy, zanim zdecydujesz się na ten soft

albo może od razu zleć całą akcję marketingową swojej bezpośredniej konkurencji ;) efekt powinien być podobny, a pewnie mniej kosztowny :)

Serdecznie pozdrawiam Enterso

dymna.jpg

• 1 miesiąc temu...

Przyszła mi dziś wyjątkowa, jak zapewne wielu innym "szczęśliwcom", oferta na "Program do pozycjonowania":

"Zachęcamy do zapoznania się z ciekawym produktem, jakim jest

Program do pozycjonowania stron internetowych Adder8

Pozycjonowanie stron internetowych jest teraz najskuteczniejszą i najtańszą metodą reklamy w internecie.

Każdy odbiorca poszukując wiadomości o produkcie będzie szukał w wyszukiwarce Google – jeśli Twojej strony nie ma na pierwszych stronach rankingu, szansa, że ktoś ją odwiedzi jest zerowa .

Aby nie wydawać majątku na usługi pozycjonowania, dowiedz się więcej o naszym programie który automatycznie wypozycjonuje Twoją stronę.

Aby otrzymać ofertę, jak tanio i bezpiecznie wyprowadzić stronę na wysokie miejsce w Google, KLIKNIJ TUTAJ

Nie chcę otrzymywać wiadomości. Wypisz mnie z tego mailingu."

Ale pewnie oferta doszła zgodnie z prawem (niczego nigdy u nich nie kupowałem/zamawiałem) więc jest O.K?

Na tych internetowych śmieciarzy nie ma siły?

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

• 3 miesiące temu...

Wybaczcie, ale odgrzeję temat...

W ogóle rzadko piszę, zacznie częściej czytam, a nie trafiłem na wątek co by pasował...

Lat kilka temu popełniłem zakup tegoż "programu" i nawet nie pamiętam z jakim skutkiem :)))

A wracam do tematu, bo zaoferowali mi wspaniałomyślnie za darmoche nową wersje. I jak ten laik łyknąłem :)

Niestety szału nadal nie ma mimo upływu lat, choć to tłumaczy tą "zajebistą" ofertę. Także nie wiem jak inni, ale chętnie dowiem się co tam na ten czas z tym czymś.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności