Skocz do zawartości

Generownie map "w locie"... GSMaster plug everywhere

piotrek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 53
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

piotrek: pokombinowalem i nie wiem czy przekombinowalem czy cos zle robie jak mozesz wez sie zaloguj do mnie na serwer i sobacz do katalogu fotokids. Chce to ponaprawiac tak aby tobil jedna mape bo troche sie kaszani ten gsmaster mi ogolnie.

Giełda Domen Internetowych - najlepsze domeny w sieci

• 2 tygodnie później...
  • 7 miesięcy temu...

Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/header_meta_style.inc.php:27) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/common.lib.php on line 1154

witam co oznacza ten kod robie tabele w bazie pod sitemap i lipa :D:);)

a na stronie mam ten blad

Fatal error: main() [function.require]: Failed opening required 'https://www.tapetyerotyczne.net/gsmaster_plug_everywhere/code.php?ur=%2F' (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/adamk/public_html/tapety/index.php on line 852

• 7 miesięcy temu...

Mam pytanie dotyczące zliczania/dodawania stron czy jest możliwe zablokowanie jakiś stron tzn. żeby pomimo wejścia na daną podstronę nie było to zapisywane (chciał bym móc w ten zobić listę kilku podstron które są powiedzmy dla zalogowanych i indeksowanie jest bez sensu).

Pozdrawiam.

Skrypt naprawde super, mam jedno ale... dodające się do forum phpbb sesje użytkowników, wydawało mi się że 50k linków to naprawde dużo jednak teraz gdy po 4godzinach mam ich już 900 zmieniłem zdanie, a to wszystko przez te sesje. Dało by się jakoś usuwać je? wycinanie z url mogło by być dość trudne ale myśle że wprowadzenie ograniczenia ilości znaków w url było by dobrym rozwiązaniem, ilość tych znaków każdy ustalałby indywidualnie zależnie od długości domeny i innych takich

Co ty na to? Pozdrawiam

edit: o albo po co kombuniwać, poprostu jak znajdzie w linku "sid" niech tego linka nie dodaje

Dla Portali skrypt jest do luftu - zmapuje wszystkie śmieci w portalu - włączając w to jak pisze przedmówca wyświetlanie tych samych stron z różnymi zmiennymi. A to przyniesie content filter na te strony. Od 2 tygodni walczę, żeby sie takiego zaindeksowania pozbyć.

Najlepiej samemu sobie napisać taki skrypcik w php a następnie przepisać url-e na xml-owe rozszerzenie.

Ale jak w dynamicznie generowanej sitemapie znajdzie się 50000 url-i, tak jak u mnie, to przestaje spełniać swoje zadanie - roboty i tak chodzą głównie po linkach, a nie po mapie.

A kolega niech popracuje na SEO phpbb - bo roboty zajeżdżają fora z numerami sesji w url-u- no i Content Filter się pojawi na bank.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności