anti888 Opublikowano 13 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2012 Witam Wszystkich, od jakiegoś czasu interesuję się pozycjonowaniem. Niestety poleganie na tańszych firmach nie dawało efektu, a na droższe nie było mnie stać. Dlatego jestem tu i mam nadzieję znajdę dużo fajnej wiedzy. Na razie będę czytał i pytał, może z czasem też mi się uda być pomocnym. Do przeczytania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Altaica Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Witaj! Ci, którzy potrafią postępować niekonwencjonalnie, są nieskończeni niczym niebo i ziemia, niewyczerpani niczym wielkie rzeki. Gdy nadchodzi ich koniec, zaczynają się znowu, jak dni i miesiące. Umierają i rodzą się na nowo, niczym cztery pory roku... adrianszczepanski.pl | nipter.de | z229.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zimi Opublikowano 14 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2012 Witaj anti888, Złote proporcje (które stosuję) to: 2 godziny na czytanie forum i 3 godziny na linkowanie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo32 Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Wita j gogle proxy beton Lębork Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.