Skocz do zawartości

Prośba o opinię

Informatyk345

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio przerabiałem swoją stronę i też ją zoptymalizowałem na słowa kluczowe.

Możecie spojżeć i poweidzieć co myślicie?

www.ayasoft.eu

Strona była dobrze pozycjonowane, a obecnie jej pozycja spadła strasznie strasznie.

Przez 9 miesięcy zaniedbałem pozycjonowanie. Teraz postanowiłem ją trochę uaktualnić

i spowrotem zabrać się za pozycjonowanie.

Licze na wasze profesjonalne uwagi.

Informatyk z pasją - tworzenie oprogramowania na zamówienie i pisanie oprogramowania.

Strona stworzona całkiem poprawieni, należy pamiętać o słowach kluczowych w treści oraz dodatkowo zalecał bym zadbać o linki lepszej jakości do strony :)

Pozdrawiam, (-;

www.topposition.pl - Top Position

tp468x60_banerrr.png

• 1 miesiąc temu...

Strona mogła spaść z powodu słabej jakości linków jak to zostało wspomniane, lub też może z powodu tzw. złego sąsiedztwa które się pojawiło na naszym hostingu. Słyszałem też iż duże wahania w linkowaniu Google też odczytuje jako coś sztucznego. Ważną sprawą też jest stosunek liczby linków przychodzących do wychodzących. No i ostatecznie mogło przybyć konkurencji na dane słowo kluczowe. Tyle na razie mi przychodzi na myśl.

• 4 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Moim skromnym doświadczeniem powiem że w dzisiejszych czasach ilość linków nie jest już tak bardzo ważna, mam stronę która jest w top 3 na bardzo trudne frazy, jest dobrze zoptymalizowana a domen wskazujących jest 100 z czego większość to tematyczne strony i mocne katalogi, śmieciom dziękujemy.

Polecam wam moje dwa sklepy | Activegarden.pl - Place zabaw, zabawki ogrodowe| ECO24 - Pojemniki na odpady, kosze na śmieci

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności