Skocz do zawartości

Kolejny serwis ze zdjęciami

norbis

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze trzymałem się z daleka od tego typu stron - wiadomo - olbrzymia konkurencja, niskie CTR, problemy z prawem autorskim i na dodatek ryzyko bana na konto adsense. Coś mi jednak odbiło i przeglądając listę spadających domen skusiłem się na tymczasemw.pl. Domena leżała kilka miesięcy, aż w końcu znalazłem kilka dni na napisanie skryptu - jest to w 100% autorski kod. Stronę traktuję bardziej jako żart, ciekawostkę i odskocznię od codziennej pracy niż potencjalne źródło zarobków, ot chcę wysondować jaki w rzeczywistości drzemie potencjał w tego typu stronach, choć wynik już raczej znam ;)

Adres strony: tymczasemw.pl

Hmm, zdaje się, że nie za bardzo rozumiem. Chodzi o jakiś błąd językowy, którego nie dostrzegam, czy też uważacie, że reklama w tym miejscu i formie łamie zasady programu AdSense? Na stronach z pojedynczym zdjęciem reklamy się wyświetlają dopiero jeśli jest więcej niż 3 komentarze, natomiast reklamy na listach to chyba nic specjalnego?

edit:

Może to faktycznie nie najlepsze miejsce na AdSense - wywaliłem.

Fajny adres, chwytyliwy. Nie przemawia do mnie jednak sam pomysł. Nie będę oceniał samej ideologii, może przekażę za to kilka uwag odnośnie layoutu.

1. zwęziłbym belkę górną (jest za duża wg mnie)

2. delikatny cień pod nią i jaśniejsze obramowanie od dołu

3. te 15 obrazków na stronie wygląda jak jakieś slajdy, nie iwem czy taki zamysł był, ale mi to jakieś portfolio przypomina, albo album ze zdjęciami

4. stanowczo za duże napisy na zdjęciach

Tyle ode mnie ;)

Mimo wszystko dość ciekawe podejście do tematu. Niby to samo, a tymczasem jakoś inaczej;]

Graficznie jest całkiem przejrzyści i przynajmniej inaczej niż na demotywatoroklonach;]

strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna

Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp.

Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności