Skocz do zawartości

podstrony w sklepie internetowym

kotfilemon

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Proszę o poradę dla początkującego. W wolnych chwilach sam chcę zająć się swoją stroną.

Czy warto linkować podstrony w sklepie internetowym? Czy linkować tylko stronę główną ?

W niektórych katalogach można umieszczać w treści linki do podstron, więc mógłbym tak to robić.

Przykład: zamek do furtki lub zamki do furtek. Który sposób będzie bardziej skuteczny?

Czy frazy: zamek do furtki i zamki do furtek, są traktowane przez google jako dwa zupełnie inne zwroty ?

Z góry dziękuję za odpowiedź.

Czy frazy: zamek do furtki i zamki do furtek, są traktowane przez google jako dwa zupełnie inne zwroty ?

Jako dwa inne...

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

O ile nie bedziesz usuwał podstron a tylko dodawał to warto jak najbardziej. Jeśli spodziewasz sie w przyszłości modernizacji produktów w sklepie to bym się zastanowił

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

Warto linkować podstrony. Z głównej użytkownik może nie trafić na poszukiwany produkt.

I to jest bardzo konkretny argument. Z mojego doświadczenia powiem że ludzie są leniwi, wstawiłem na sklep wyprawkę do szpitala na jakiejś podstronie i nikt tego przez pół roku nie kupił. Wstawiłem jako kategorie główną w sklepie i w ciągu jednego tygodnia sprzedałem 3 sztuki

Posiadam taki tam sklep dla niemowląt www.wyprawki-dzieciece.pl

Domy weselne. Znajdź idealne miejsce na imprezę okolicznościową

..... W wolnych chwilach sam chcę zająć się swoją stroną.

to stanowczo za mało żeby osiągnąć sensowne wyniki

Czy warto linkować podstrony w sklepie internetowym? Czy linkować tylko stronę główną ?

Tak warto nawet bardzo

Przykład: zamek do furtki lub zamki do furtek. Który sposób będzie bardziej skuteczny?

a/ przekonaj się po statystykach

b/ są to dwa zupełnie inne zwroty

Marketing internetowy dla firm

1. za pomocą bezpłatnych narzędzi zbadaj frazy słowa kluczowe jakimi posługuja sie Twoi klienci szukający Twoich produktów (sprawdzaj wyniki dokładne)

2. podziel sklep na kategorie tematyczne korzystając ze zbadanych fraz/słów

3. Zoptymalizuj sklep dla tych fraz

4. linkuj stronę głowna , kategorie , subkategorie i pojedyńcze produkty

tak to w skrócie wygląda

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie tylko warto, ale tak trzeba i to koniecznie.

Linkowanie tylko strony głównej to błąd.

Pozdrawiam,

Mariusz

Strona https://sklep-promar24.pl to sklep internetowy sprzedający dobre polskie zlewozmywaki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności