Skocz do zawartości

Pozycjonowanie firmy produkującej schody - jakie narzędzia?

bartezgo

Rekomendowane odpowiedzi

Serdecznie witam jako nowy forumowicz!

Mam stronkę zajmującą się produkcją schodów. W wynikach Google na hasło "schody nazwa miasta" jest w wynikach 10-15. Struktura strony jest poprawna - alt, title wypełnione. Jest stałe przekierowanie 301 na www. Jakie narzędzia polecacie (nawet płatne) do usprawnienia dodawania do katalogów? Używałem dodawarka.info ale nie wiem czy to jest skuteczne? Czy dodawać również wpisy do precli?

Zdaję sobie sprawę, że temat podobne tematy były poruszane nieraz. Ale myślę, że Google na tyle zmienia się, że mój post nie zostanie usunięty :-)

Dzięki i pozdrawiam,

bartezgo

Zdaję sobie sprawę, że temat podobne tematy były poruszane nieraz. Ale myślę, że Google na tyle zmienia się, że mój post nie zostanie usunięty :-)

Masz racje zmiany w google są tak szybkie ze nawet nie opłaca się odpowiadać na pytanie bo juz bedzie odpowiedz nieaktuyalna, a tak na marginesie wystarczy poświecić czas na przeczytanie działu dla początkujących zeby wiedzieć jak wypozycjonować stronę

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności