architekt Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Witamy serdecznie użytkowników tego forum. Prosimy o szczere opinie na temat naszej strony https://archon.pl jak i forum dyskusyjnego dostępnego pod adresem https://archon.pl/projekty-domow-forum Firma ma już 22 lata, witryna internetowa niewiele mniej, stąd apel- nie bądźcie zbytnio surowi. Najbardziej interesują nas pomysły na to co i jak można poprawić i naturalnie dlaczego należałoby coś wogóle poprawiać. Z góry dziękujemy za podpowiedzi i pozdrawiamy Zespół ARCHON+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tzarin Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Zakładka 'kontakt' jest mało widoczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WEBzky Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 Troszkę dużo kolorów i do końca ciężko zrozumieć, czemu coś jest zielone, inne niebieskie, a jeszcze inne zielone. Myślę też, że odwiedzający może czuć się nieco przytłoczony ilością linków i informacji. Osobiście poczułem się trochę zagubiony, no ale jak będzie zainteresowany tematem, to pewnie sobie poradzi;] Mimo wszystko radziłbym popracować nad użytecznością, sformatować różne typy nawigacji, tak żeby było widać jakie mają przeznaczenie i stanowią jakąś odrębną całość. Do przeglądania galerii zdjęć przydałby się lightbox. strony www gdynia - profesjonalne strony www, sklepy internetowe, identyfikacja wizualna Blog webmastera - mój blog o Internecie, projektowaniu stron, gadżetach itp. Blog i portfolio grafika - tutoriale, inspiracje itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rwtrb Opublikowano 16 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2012 jak ktoś tak wchodzi od razu powinien wiedzieć po co tam jest, call to action brakuje uwaga liczne multikonta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
architekt Opublikowano 17 Października 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Października 2012 Może ktoś jeszcze chce 'pojechać' po naszym serwisie? Z bliska często nie widać tak dobrze jak z perspektywy :-) @Tzarin, @WEBzky, @rwtrb -dziękujemy za opinie. Zespół ARCHON+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wals Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 jak wchodzę to wygląda na gumtree a nie na stronę biura arch. chyba że tak ma być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dargre` Opublikowano 27 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 Jak dla mnie to trochę wygląda to jak tani szablon. No ale generalnie swoją funkcję spełnia, więc tylko kwestia wybicia się ze stroną. Sorry, nie odpowiadam na PMy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.