Skocz do zawartości

Proszę o ocenę dwóch stron.

slawstol

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie, chciałbym prosić o konstruktywne wskazówki dotyczące dwóch moich stron.

Ciągłe Doskonalenie Siebie i Innych - jest to witryna skierowana przede wszystkim do osób, które myślą o własnym rozwoju.

Liczy się tu i teraz - ta strona ma promować jeden z innowacyjnych projektów w jaki jestem zaangażowany. Na tej stronie nie zamieściłem jeszcze loga, ciągle nad tym pracuję, tak więc w uwagach proszę o powstrzymanie się z tekstami typu, brakuje loga :)

Będę wdzięczny za pożyteczne wskazówki i uwagi, a szczególnie za propozycje zmian, jakie warto by było wprowadzić.

• 2 tygodnie później...
Ciągłe Doskonalenie Siebie i Innych - jest to witryna skierowana przede wszystkim do osób, które myślą o własnym rozwoju.

Ta strona jest o doskonaleniu siebie i innych, jak zarobić, żeby się nie narobić czy promocja Sławomira S.? ;) Usunęłabym foto z głównej strony i imię i nazwisko, jak ktoś będzie zainteresowany to sobie może kliknąć w "kontakt" albo "o mnie", a teraz po kliknięciu w "o mnie" widzę dwie niemal identyczne foty, co do uśmiechu nie będę się wypowiadać, ale jak korzystam z neta to nie chcę żeby ktoś mi patrzył prosto w oczy :P Może jakaś fota mniej oficjalna?

Tekst ze strony "o mnie" nie podoba mi się. Jest nudny, przewidywalny. Nie ma w nim żadnych konkretów, które bym chciała uzyskać po kliknięciu w "o mnie". Wywaliłabym tę zakładkę "o mnie" albo ją mocno podrasowała jeżeli miałabym jakieś sukcesy na koncie, którymi można się pochwalić.

W "zarabiaj ze mną" źle się czyta ten wyśrodkowany tekst.

Ten newsletter - "nazwa"? a może lepiej zmienić na "imię"? i czy to musi być takie wielkie i na dole strony?

Ta cała kolejność w pasku po prawej mi nie pasuje.

Jeżeli masz te kwadraciki z facebookiem do góry po lewej to bym wywaliła ze strony wtyczkę facebooka, bo ten prawy panel jakiś przydługawy jest.

Znowu wyśrodkowany tekst. Źle się czyta, źle się szuka. Tak w ogóle logo f. na tym godle kojarzy mi się z facebookiem a nie z familo.

https://familo.stolar...logoFamiloS.jpg - coś strasznego :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności