Skocz do zawartości

Prosze o ocene

radziu1torun

Rekomendowane odpowiedzi

Wiesz Radziu, rozumiem że wcale Ci się nie podoba krytyka strony, i próbujesz zastosować różne opisane przez psychologię mechanizmy samooszukiwania się żeby zachować dobry nastrój.

Nie zmienia to jednak faktu, że strona jest do bani. Wygląda jak żywcem wyjęta z mroków zeszłego tysiąclecia, kiedy animowane gify z kopertą były super-cool sposobem na serwowanie odbiorcy swojego maila. Ciężko mi się oprzeć wrażeniu, że to taki webowy Frankenstein. Z jednego grobu wyciągnąłeś menu, z innego pomysł na tło, z kolejnego kolorystykę, i zapakowałeś to wszystko w dość przypadkową formę.

Strona straszy.

Jeśli spełnia swoje zadanie, OK. Może tłucze kupę kasy w tradedoublerze. Może możesz być z niej dumny.

Ale skoro pytasz o ocenę, racz wziąć sobie do serca głos ludu.

Pozdrawiam,

AdamD

Powiem Ci szczerze, ze krytyka jest wlasnie najlepsza rzecza pod sloncem gdyz dzieki niej mozna do czegos dojsc.

A to co sie mi nie do konca podobalo w tej krytyce u wiekszosci poza tobą to to ze robili to w taki sposob jakby co odeszli od pługa... wiesz... takie buraki ze wsi... bo niby znaja sie na rzeczy ale ich wypociny niestety sa nie na takiem poziomie za jakich chcieliby sie uwazac.

Pozdro :D

wiesz... takie buraki ze wsi... bo niby znaja sie na rzeczy

Widzisz chłopczyku znamy się na rzeczy i to aż za bardzo. Dlatego wiem, że strona jest brzydka i niedopracowana, przez to generuje (jak na tą branżę) stosunkowo małe zyski i symbliczny ruch. Do tego piszesz bzdury: prosty przykład: Na twoje "pożal się Boże" stronce masz napisane:

"... 400.000 odsłon (luty) ..." A kilka postów wczesniej piszesz: "600.000 odslon na miesiac"

To ile w końcu jest? 4 czy 6 a może jedno zero w tą czy we w tą :-) jaka to różnica !?

400.000 w lutym a teraz mamy 18 marca.

wiec sam sobie odpowiedz czy jestes ślepy jak stępień czy moze z glowa masz cos nie tak.

Proponuje lekture FAQ:

Zasady Ogólne B, punkt 1: "nie zachowujmy się chamsko i wulgarnie, to naprawdę wygląda żałośnie"

Jastrzębia Góra - kwatery prywatne, mapa, zdjęcia, noclegi

Twoje prawo jazdy - Irlandia Północna

jezeli chodzilo Ci o popularyzacje serwisu to osiagnales swoj cel... pare osob weszlo na strone.. czytelnicy tego forum to tez pare odwiedzin wiecej... sa rozne sposoby promocji ;)

jednak jezeli mam byc szczery i to nie jest chamska krytyka to:

po pierwsze: chyba miales mocno obciazony serwis bo czekalem na zaladowanie sie strony okolo 5 sekund a wcale nie jade na modemie jak jeszcze nadal sporo osob... gdybym wiec nie chcial wejsc na strone to normalnie bym ja olal..

co do kodu.. ja tu tez dostalem lanie za brak validacji z HTML 4.01... ale to u Ciebie akurat najmniejszy problem ;)

co do wygladu.. to sory ale Ci powyzej maja racje... miss swiata to ta strona nie jest...

graficznie nawet do kopciuszka to troche jej brakuje...

z tym PR 3 to nie trafiles :) jeszcze google PR-a ci nie zatwierdzilo... masz PR0 ale wzwyzkujacy do 4 :)

strona mloda wiec uwazaj na filtry...

co do odwiedzin to dajesz ludziskom to czego chca... filmiki... wiec i tak nikt raczej ze strony nie odejdzie ze wzgledu na zrabana na max grafike i kod strony :)... pod maske rzadko kto zaglada a jak jest potrzeba to nawet do grata sie wsiadzie i pojedzie... jezeli w wynikach obok Twojej strony nie masz konkurencji z podobnym contentem i lepszym designem to troche na niej pojedziesz.. jednak dlugo to moze nie potrwac..

inaczej mowiac popracuj nad grafika.. zrob strone ergonomiczna... troszeczke przystopuj z pozycjonowaniema swoj czas poswiec na przerobienie strony... efekty beda znacznie lepsze...

w zasadzie co tu oceniac? najwyzej ktory z filmikow byl smieszniejszy...

prawnik i erotyczne filmiki :) no ja bym na ich miejscu sie u Ciebie nie reklamowal...

no ale sa rozne podejscia do Public Relation ;)

wstawiles strone do oceny? to masz ocene....

--------------------------------------------------------------------

Noclegi Polska - Baza noclegowa > 17000 obiektów noclegowych

Sklep komputerowy online komputery, laptopy, pda, monitory, aparaty cyfrowe

Kampanie reklamowe w internecie oraz w radiu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności