Skocz do zawartości

Narzędzie do usuwania linków

Rogal

Rekomendowane odpowiedzi

Przecież disavow jest tylko narzędziem wspomagającym a nie podstawowym. O co tyle piany ? Samo zgłoszenie o ponowne rozpatrzenie z wykorzystaniem TYLKO pliku disavow NIC NIE DA !!!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

disavow jest tylko narzędziem wspomagającym

Wspomagającym Google z czyszczeniem szajsu po tym zoo jakie zapuścili... :)

CPM Leader - Najlepsze Reklamy CPM w internecie...

AdFreestyle - Najlepsze Reklamy CPC w internecie...

CPM Fun - Najlepiej płatne Reklamy CPM w internecie...

Pany wyrwaliście moje zdanie z kontekstu. Odpowiadałem koledze że mu nie działa disavow :) A to do czego służy ono w Google to Mnie to mało obchodzi.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Samo zgłoszenie o ponowne rozpatrzenie z wykorzystaniem TYLKO pliku disavow NIC NIE DA !!!

Noo, kolejny raz :) Zgred ma takie zdanie jak ja.

Disavow to PIC na wodę. To coś co NIC nie robi. Ładowane pliki lecą w kosz i g..no obchodzą googlarzy. To kolejne narzędzie w całej, wielkiej machinie PROPAGANDY i zastraszania.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Załóżmy, że ktoś podlinkował rumakiem podstronę mojego serwisu. Czy usunięcie/zmienienie adresu tej podstrony i strona error 404 coś da?

Gdzieś na forum spotkałem taką sugestię, a skoro mówicie, że disavow nie działa, to zastanawiam się, czy jest jakiś sposób, aby (poza zablokowaniem SWL-i) uniknąć niechcianych linków i ich skutków...

@ear: dobry sposób z tym 404 :)

Czy usunięcie/zmienienie adresu tej podstrony i strona error 404 coś da?

A co się stanie jak usuniesz podstrone albo zmienisz url, to linki do czego będą się odnosić ;) i wuala, tyle że w wordpress należy skopiować sobie tą strone i usunąć wpis całkowicie i zrobić drugi wpis z innym urelem, w przeciwnym wypadku jak zmienisz w istniejącym wpisie url to pewnie wordpress zrobi przekierowanie ze starego do nowego, co tu mówiąc działą ;), gorzej jest ze stroną główną.

Moje rozwiązanie dla wp plik 404 https://www.forum.opt...de-jak-wykonac/

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać innych rezultatów": Albert Einstein

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności