Skocz do zawartości

Erbit, Jimmi, Jacolok, Heltz + Kill + SEO.pl + Intruder2600

sir nimek

Rekomendowane odpowiedzi

A ja będe zwykłym Festyniarskim kowalskim a nie zbokiem webmasterem :P

Strona jest dla kowalskich więc:

1)To że flash bardzo sie cieszę

2)Muzyka denerwuje (podmień na coś innego)-smutne

3) czcionki no moja mama tego nie przeczyta :( do grafika z powrotem

4)Górę ("header" ten biały dopracować z napisami)

5)Stopkę możesz z php połaczyć zawszę się przyda

6)Smutna strona jak na agencje reklamy interaktywnej

Ale ta środkowa grafika super zastosuj ją do strony firmy która ubezpiecza na życie za zycia :P

Ciekawa koncepcja ale nie dokończona.

Ps Flash i action script bedzie rządził multimedialnym internetem i tak w przyszłości :) choćbyście niewiem jak go festyniarskim nazywali

Ps oto moja ukochana strona https://www.templatemonster.com/flash-templates/6828.html ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Ps Flash i action script bedzie rządził multimedialnym internetem i tak w przyszłości :) choćbyście niewiem jak go festyniarskim nazywali

tak, tak. tak własnie mówiono jeszcze pare lat temu. po wejsciu flasha prognozowano, ze wkrotce wiekszosc stron www to będą multimedialne choinki.

i co mamy?

mamy 2006 r. i takie hasla jak: xhtml, uzytecznosc, standardy, web 2.0, dostępność, itd. i dalszy rozwoj podążający za tymi kierunkami.

Flash i action script bedzie rządził multimedialnym internetem
mamy 2006 r. i takie hasla jak: xhtml, uzytecznosc, standardy, web 2.0, dostępność, itd. i dalszy rozwoj podążający za tymi kierunkami.
niezły OT się robi, zaraz nas ktoś zmoderuje :)

multimediale - czyli takie, gdzie się pokazuje bajery, dźwięki, video... W przypadku agencji interaktywnej (jak ja nienawidzę tego określenia...) jest to znakomite rozwiązanie (o ile oczywiście zastosowane z sensem). Oczywiście taniej i efektywniej jest zrobić stronę dostarczającą właśiwe treści we właściwe miejsce bez takich rzeczy, ale jak trzeba coś wiecej - tylko flash. Większość ludzi to zobaczy, łatwo zgrać pracę grafika i programisty - narzędzie jest po prostu dobre i tyle (mimo, że od lat ma wiele niepoprawionych niedoróbek, jak wydajność AS - to się wyraźnie zmieni w 8.5). Inna sprawa, że świat dąży do bezkablowości i powszechnej wymiany danych (tu widzę przyszłość RSSów), co trochę przeszkadza takim bajerom - ale nie bardzo, swoją drogą MM próbowala przyatakować choćby komórki flashem, coś jednak nie wyszło.

Wracając do serwisów flashowych: PDK, The Pit, Triumph International czy hoćby dawne babieta.com (wcześniej frugo) - serwisy nie nowe, nadal wyglądają (może poza babiętami) jak trzeba. Widzisz jakoś taką formę serwisu bez flesza? Pomijam już google video.

Barierą Flasha jest cena i czas wykonania a nie łacza :)

Kosztowne to cacuszka a rysowania 6 "miechów" w 3desmax nie da się wycenić.

Flash ma swoje zastosowania i tu już czesto sztabu ludzi potrzeba a nie jedenego webmastera.

Ponadto trzeba mieć swietnych grafików z wyczuciem .

Dla agencji reklamowej czy interaktywnej jak znalazł.

Nimek popraw atmosferę na stronie bo pogrzebem pachnie ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

Poza robocikiem idącym w stronę ekranu[...]

dlatego napisałem że: "coś powinno - nie wiem - wskoczyć na ekran, ruszać się, być w interakcji z Internautą - generalnie zaskoczyć mnie" - w tym przypadku wskoczyło na ekran i zaskoczyło a to już dwa plusy

[...]nie ma nic.

dlatego pole do popisu jest naprawdę duże

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Jak obiecałem wystawiam stronę firmy, której jestem współtwórcą.
Prawie jak [Żywiec] czytaj-> https://www.artegence.pl VS https://www.hi-arte.pl

Oczywiście wszystkie podobieństwa są przypadkowe i niezamierzone :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

artegence :D kurczę, ależ ta strona podobna do mojej :)

Widziałem ją wcześniej i rzeczywiście podobała mi się kolorystyka. Serdeczne dzięki za wypowiedzi. Strony teraz poprawiać nie będę, ale fakt muzę trzeba zmienić, bo sporo ludzi przygnębia.

No to ja tez dodam cos od siebie :D

-Jako uzytkownik internetu kocham flasha - jako SEO nienawidze :)

-Muza faktycznie przygnebiajaca :)

-Kolory - krwista czerwien - mi sie kojarzy jakby gosc na drodze czekal na czolowe z ciezarowka

-Czcionka - meczaca, niewyrazna

Jesli chodzi o same teksty na stronie to tylko 1 rzucilo mi sie w oczy:

"Samo pozycjonowanie jednak nie wystarczy. Konieczne jest stworzenie efektywnego tytulu i opisu strony, ktory zacheci odbiorcow do jej odwiedzenia".

No i tutaj moglbym zaczac dyskusje ;) Pozycjonowanie dla mnie wiaze sie ze stworzeniem tytulu i opisu strony ktory po 1 bedzie odpowiedni pod katem pozycjonowania a po 2 pod katem marketingu (a z powyzszego cytatu rozumiem jakby to byly 2 zupelnie inne rzeczy). Predzej powiedzialbym, ze samo pozycjonowanie nie wystarczy, tylko konieczne jest stworzenie atrakcyjnej oferty i przedstawienie jej klientowi po to aby konwersja (uklon dla Franckey) wzrosla :)

Sir Nimku!

Ogolnie prezentuje sie ok.

Co do muzuki to wszystko juz napisali.

Tekst dla mnie czytelny - ale jak np. sekretarka ma pokazywac strone szefowi firmy (ktory jest zainteresowany Twoimi uslugami to nie kazdemu szefowi bedzie latwo przeczytac.

Formularz kontaktu - ja bym wyrzucil pole "przewidywany budzet" - co do budzetu do zawsze sie negocjuje (Ty przekonujesz aby zainwestowali wiecej) droga e-mailowa czy telefoniczna.

A jak juz o drodze telefonicznej to chyba teraz sie juz nie pisze numeru kierunkowego w nawiasie, poniewaz trzeba go wybierac zawsze - czy to z komorki czy z tel. stacjonarnego.

I na stronach firmowych powinno sie podawac NIP - taki dobry zwyczaj zwiekszajacy zaufanie do firmy.

Pozdrawiam :-)

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Strona ładna ale:

-muza przygnębiająca, z czerwienią, pustym metrem, schodami bez ludzi powiewa grozą.

Strona jest z klimatem ale część ludzi odbierze ten klimat tak jak ja, cześć zupełnie inaczej.

-Bardzo nie podoba mi się ten facet, tak jakby się modlił. Z tą muzą skojarzył mi się taki film 26 dni później, koleś się budzi w szpitalu i okazuje się że po wyjściu na miasto niczego nie zastał tylko zombie

Cała resztę oceniam na 8/10 więc pozytywnie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności