Skocz do zawartości

dobry VPS

wojtom

Rekomendowane odpowiedzi

Tu masz PDF z opisem działania tej wirtualizacji: https://www.xen.org/files/Marketing/HowDoesXenWork.pdf

Niestety po angielsku, ale generalnie jest tak jak napisał fmpol, masz gwarantowane zasoby i nie wyjdziesz poza nie.

| Teraz oferujemy serwery VPS i hosting dedykowany także na terenie Polski |

Ja serdecznie polecam IQ.pl osobom, dla których liczy się przede wszystkim stabilność i jakość obsługi. Przez rok użytkowania VPSa nie miałem żadnych problemów technicznych, ani z supportem.

Niestety w cenie którą u nich trzeba zapłacić, u konkurencji można dostać duuużo silniejszą konfigurację.

Osobiście zastanawiam się na ultimahost.pl i hekko.pl. Czy jakoś usług tych firm jest porównywalna do IQ? Miał ktoś doświadczenia z IQ oraz jedną z wymienionych przeze mnie firm?

Design Forge - designerskie strony www dla wymagających klientów - zapraszam!

Smoczy Jeźdźcy - niepowtarzalna gra mmorpg online w klimacie fantasy - polecam!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności