Skocz do zawartości

Google oszalał

TRENS

Rekomendowane odpowiedzi

Faktycznie coś Google leci sobie w kulki, chyba testują nowe rozwiązania. Reklamy tekstowe na mojej stronie mają jakieś dziwne niebieskie strzałki i nową czcionkę.

Efekt taki że CTR spadł o ok 30% a CPC zwiększyło się o ok 15%.

Również mam gigantyczne niebieskie strzałki przy każdej reklamie na wszystkich stronach. To zmiany globalne czy testują je tylko na pewnym procencie internautów?

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

To testują już od 9 miesięcy - głównie na urządzeniach z IOS, czyli IPady, IPhony, teraz pewnie na Androida wypuścili (nie sprwadzałem), w każdym razie te reklamy skierowane są do użytkowników mobilnych

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Investto.pl - kredyty masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Akurat nic z tych rzeczy nie szukałem co na reklamach jest. :D I mam ustawioną reklamę tekstową, a graficzne się wyświetlają i żadnego znaczka nie ma, co by można było rozpoznać, że to reklama Google. :D Ciekawe co z tego wyniknie.

Tak mam na FireFoxie, na Operze jest już normalnie.

Linkuj dalej i nie pier*ol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności