Skocz do zawartości

LinkCentrum - nowoczesny moderowany katalog stron www

Dares89

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 1 miesiąc temu...

Zapraszam do darmowych wpisów oto kody:

Gold:

gold-09-2013-1

gold-09-2013-2

gold-09-2013-3

Premium:

premium-09-2013-1

premium-09-2013-2

premium-09-2013-3

i zwykłe:

zwykły-09-2013-01

zwykły-09-2013-02

zwykły-09-2013-03

• 3 tygodnie później...

Witam, na dziś przygotowałem dwa wpisy premium:

premium-10-01

premium-10-02

Kody zostaną tylko i wyłącznie zatwierdzone jeżeli strona dodana będzie nową stroną w katalogu oraz znajdzie się info tutaj w temacie o wykorzystaniu danego kodu.

Wpisy dodane do katalogu są sprawdzane co najmniej 2 razy dziennie

Jak będziesz miał w katalogu 15tys to też będzie 2 razy? :D Ja bym sobie odpuścił takie deklaracje, bo nie dasz rady, przy wiekszej bazie nie dasz rady nawet raz w miesiącu.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Wpisy dodane do katalogu są sprawdzane co najmniej 2 razy dziennie

Jak będziesz miał w katalogu 15tys to też będzie 2 razy? :D Ja bym sobie odpuścił takie deklaracje, bo nie dasz rady, przy wiekszej bazie nie dasz rady nawet raz w miesiącu.

Póki co baza danych jest niewielka więc niema problemów ze sprawdzaniem wpisów 2 razy dziennie. Pracuję przy komputerze i jak na razie mogę sprawdzać katalog nawet i 10 razy dziennie więc deklaracja póki co jest możliwa do wykonania. Jakby się coś miało zmienić to na pewno plakietka z zachęceniem do dodania wpisu ulegnie zmianie :)

I chyba nie do końca jasno to odebrałeś (może sens zdania nie do końca sprecyzowany) ale tyczy się to nowo dodanych wpisów. Czyli katalog jest sprawdzany 2 razy dziennie, czyli nie musisz czekać tydzień albo i dłużej aż ktoś łaskawie sprawdzi oczekujący wpis.

tak, zdanie jest co najmniej dwuznaczne. :)

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

• 4 tygodnie później...

Witam, chciałbym zaprosić użytkowników na mój skromny blog własnego autorstwa, jest to dość dawna praca ale dopiero teraz tak naprawdę znalazłem czas na to wszystko żeby go trochę ogarnąć. Myślę że wkrótce zacznę go trochę bardziej rozwijać i zrobi się z niego troszkę bardziej profesjonalny blog. Nie mniej jednak jeśli ktoś jest chętny to zapraszam: www.blog.linkcentrum.pl . Zapraszam jutro tutaj do tematu oraz na blog, zarówno tutaj jak i na blogu pojawią się darmowe kody do katalogu LinkCentrum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności