Skocz do zawartości

LinkCentrum - nowoczesny moderowany katalog stron www

Dares89

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Jeżeli macie jakieś sugestie odnośnie katalogu to bardzo chętnie wysłucham. Tymczasem zapraszam tych co jeszcze nie odwiedzili LinkCentrum do dodawania wpisów. Niebawem nowe kody premium oraz gold.

Miło mi ponformować iż wczoraj ukończyłem swoją pierwszą wersję aplikacji na androida z możliwością moderacji wpisów zdalnie. Teraz każdy nowy wpis jest sygnalizowany komunikatem na pasku powiadomiń i sygnałem dźwiękowym w telefonie(sprawdzanie nowych wpisów nieaktywnych odbywa się w tle). Także to również powinno przyśpieszyć moderacje nowych wpisów. Aplikacja powstała z przyczyn zaliczeniowych konkretnego przedmiotu na studiach, ale aby nie zmarnować swojego czasu postanowiłem iż wykorzystam to do konkretnego celu. Dla chętnych mogę udostępnić wersję programu do obsługi ich katalogu, ale to trochę poźniej gdy aplikacja sprawdzi się przez jakiś okres.

W dniu dzisiejszym miała miejsce aktualizacja LinkCentrum (skryptu SEOKatalogu) do wersji 1.5 . W razie zauważania jakichkolwiek problemów z działaniem katalogu prosiłbym niezwłocznie o kontakt na podany adres email: admin@linkcentrum.pl . Osoby takie za znalezienie wszelkich usterek nie pozostaną bez nagrody.

Dziękuje za uwagę i pozdrawiam

Przed chwilą testowałem dodawanie wpisów, także zaakceptowałem różne inne i nie widziałem nigdzie takiego problemu. Wydaje mi się ,że już powinno być ok. Możliwe że w trakcie jak jeszcze coś zmieniałem w plikach Pan dodawał wpis.

Jakby ktoś jeszcze znalazł jakiś błąd to proszę o informacje w tym temacie. Obecnie jest testowana wersja 1.5 i na bieżąco z autorem skryptu naprawiamy błędy także wszelkie zgłoszenia odstępstw od poprawnej funkcjonalności mile widziane.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności