Skocz do zawartości

LinkCentrum - nowoczesny moderowany katalog stron www

Dares89

Rekomendowane odpowiedzi

No cóż, trzeba zastanowić się nad inną metodą rozdawania kodów;/

Ciężko znaleźć dobry zespół na wesela Rzeszów, dlatego wybierz Tak Czy Nie i zorganizuj ślub swoich marzeń. Dla tych co chcą pożegnać kogoś bliskiego, stypa Rzeszów będzie najlepszym rozwiązaniem. Czytaj także nasz blog o ślubach, aby wiedzieć dokładnie jak wszystko przygotować.

• Odpowiedzi 219
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ok to przy następnym rozdaniu podejmę inną metodę. Pierwsze osoby które udzielą się w temacie z prośbą o kod, otrzymają go. Wtedy będzie sprawiedliwie i każdy otrzyma jeden kod :)

To zaczynamy na nowych metodach już dziś :)

Mam do rozdania 2 kody premium i jeden gold. Proszę o zgłoszenie prośby o kod w tym temacie. Pierwsze trzy osoby wygrywają. Proszę jednak o podanie na prywatną wiadomość także strony która będzie dodawana do katalogu LinkCentrum. Z pośród tych trzech osób i witryn które zgłosicie ta najlepsza - według mojego zdania otrzyma wpis gold, a pozostałe po kodzie premium.

• 1 miesiąc temu...

Dawno nie było darmowych kodów, dlatego pierwsze trzy osoby które prześlą do mnie PW z linkiem strony jaką chcą dodać do katalogu otrzymają wpis premium. Zaznaczam że przyjmuje tylko nowe strony nie istniejące w katalogu.

• 3 tygodnie później...

Witam serdecznie na dziś przygotowałem dwa kody a mianowicie:

wpis gold:

gold_07

wpis premium:

premium_07

Tym razem kto pierwszy ten lepszy. Wpis ma być unikalny inaczej wpis nie zostanie zaakceptowany.

• 1 miesiąc temu...

Witam mam dwa kody do rozdania: premium oraz gold. Pierwsze dwie osoby które odezwą się w tym temacie otrzymają kod. Także kto pierwszy ten lepszy:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności