Skocz do zawartości

2 Biz'y na nowym IP

pozycjonero

Rekomendowane odpowiedzi

pozycjonero - moja skromna uwaga do katalogów opartych o skrypt Biz Directory (widać że lubisz ten skrypt) jest taka, aby pola przy dodawaniu input zmienić na textarea. Trzeba albo wklepywać opisy i słowa (lub kopiować :D ) tak więc przydałoby się większe pole widzenia tego co się wprowadza...

kcs_kataloog_info.gif - katalog stron KCS promocja stron - dodaj ciekawą stronę

pks-katalog.gif - katalog stron PKS interesujące strony - dodaj interesującą stronę

Najlepsze miejsce dla e-mieszkańca powiatu piaseczyńskiego to serwis e-piaseczno i okolice

Jedna dobra rzecz, jaką tutaj widzę - to limit znaków w tytule, opisie i słowach kluczowych :).

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Nie tylko ja pozycjonuje się pod: ,,gry" :). I nie tylko ja mam opis w meta tagach krótszy niż jest wymagany w tym skrypcie do dodania strony, tak samo słowa kluczowe ;).

Aha i prosze i bez reklamy tutaj :P.

Forum o siostrach Radwańskich RADWANSKIE.net: Agnieszka Radwańska, Urszula Radwańska - czyli siostry Radwańskie. Po kontuzji powraca Ula Radwańska.

Gry na OPCG.net to stare gry abandonware, do pobrania za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności