Skocz do zawartości

netsprint - na co patrzy przy pozycjonowaniu?

onet

Rekomendowane odpowiedzi

Czesc tych infornacji jest zawarta w tym temacie https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic120.html

Nie bardzo sie naraze orientuje w netsprint, ale wydaje mi sie ze jezeli bedziesz pozycjonowal pod google to i netsprint Cie dobrze potraktuje.

• 2 miesiące temu...
wydaje mi sie ze jezeli bedziesz pozycjonowal pod google to i netsprint Cie dobrze potraktuje.

ZONK

niestety.. nic z tych rzeczy.. wystarczy sie wynikom przyjrzec ...

pozdrawiam

biuro rachunkowe kraków Biuro Rachunkowe QBilans Kraków

biuro rachunkowe Kaszów Biuro Rachunkowe Reditus Kaszów gm. Liszki

Producent dywaników samochodowych 4mat

Nie bardzo sie naraze orientuje w netsprint, ale wydaje mi sie ze jezeli bedziesz pozycjonowal pod google to i netsprint Cie dobrze potraktuje.

Ja tez tak mysle i co ciekawe dla frazy pod ktora jade w google i mam 3 lokate na swiecie w netsprint mam 1.

co ciekawe dla frazy pod ktora jade w google i mam 3 lokate na swiecie w netsprint mam 1.

no, a np. moja strona w googlu na slowo 'zakopane' ma miejsce drugie a w NS 22 :shock:

btw. poszukajcie w NS sobie frazy 'kretyn' :D

biuro rachunkowe kraków Biuro Rachunkowe QBilans Kraków

biuro rachunkowe Kaszów Biuro Rachunkowe Reditus Kaszów gm. Liszki

Producent dywaników samochodowych 4mat

Jedne z moich serwisów pod hasłem sex w google jest na 5 miejscu a w netsprincie nie dość że na hm 3 stronie wyników to jeszcze z wersją strony sprzed 3 miesięcy. Google zaś odwiedza mój serwis przynajmniej 2 razy w tygodniu. Więc teoria jak google tak netsprint mnie nie dotyczy.

ściągaj za darmo stare gry w dyk.pl

Ja mam praktycznie 1 do 1 jak w Google niewiem czemu tak jest ale jest

Pozdrawiam

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

• 5 tygodni później...

Wg mnie netsprint.pl sugeruje się tym:

1. Linki - fakt występuje błšd w liczeniu - jak masz domene na słowo które jest w duzej iloci w netsprincie i zorbisz link:https://www.telefon.pl pokaże ci tyle linków że hoho.

2. Nie posiadam tam np. linków do strony positioning.pl a zobaczcie link:https://www.positioning.pl,

3. Sprawa nagłówki od H1 do H6

4. Sprawa odpowiednio ułożony tekst

5. Meta TITLE - KEYWORDS SŁOWO KEYWORDS to daje 67% a netspirnt to uwielbia.

Reszty nie mogę zdradzić :-) ale z dobrze zorbionš stronš lšdujecie na pierwszej pištce, moje zawsze tak lšdujš, i głupotš jest spamowanie.

Bowiem ten algorytm jest akurat jednym z najprostszych.

Pozdrawiam

Mariusz

• 2 miesiące temu...
  • 5 tygodni później...

A mnie netsprint totalnie wkurzył bo indeksuje tylko polskie stronki.

Moja strona jest polska a wita się po angielsku i netsprint ja totalnie zlewa. Leży gdzieś tam na szarym końcu. Pytanie tylko czy jak podam w urlu hasło index_pl.php to ją w końcu załapie czy też totalnie zleje.

• 4 miesiące temu...

Nielubie netsprinta nieodswieza stron i co najgorsze indexuje gdzies po 3 miechach od dodania ;| . Wiec sie za bardzo nieprzejmuje ta wsyzukiwarka wazne abym był wysoko w googlusi :D to wystarzczy na duza ilosc odwiedzajacych a i onet jest przyjazny 6 miejsce

niezaleznosc-finansowa.pl - czasami coś napiszę

Hippos - Katalog stron PREMIUM

Netsprint jako tako działał rok temu w tej chwili już przestałem go rozumieć oraz jego wyników, zadziwia mnie że często wp jest ze swoimi stronami wysoko z treścią i linkiem nic nie wnoszącym do słowa (nikogo o nic nie posądzam!).

hmm, robiłem kiedyś jedną stronkę dla jednej firmy, trudny temat a jako że nie jestem dobrym pozycjonerem w google siedzi uparcie na 3 stronie ;) - co dziwne bo z reguły udaje mi się z marszu wrzucać strony na pierwszą stronę googla. Anyway - prezes firmy ma kupę kasy, wiec zdecydował o tym że w onecie i netsprincie zabuli za linki sponsorowane. jak zdecydowal tak zrobił - strona jest w netsprincie na 1 pozycji pod dopowidnimi słowami kluczowymi.

Statystyki ;) i tu będzie fajnie:

z 3 strony google mamy 60% wejść, 30% z onetu (link sponsorowany 3 poz) reszta z różnych innych wyszukiwarek.

Co z netsprintem?, nie wiem, zą po 2 -3 wejścia miesięcznie ;)

albo to jest tak popularna wyszukiwarka, albo coś się %^&%&^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności