Skocz do zawartości

Katalogi grupy Netiv.pl

akavsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

@akavsky, dzięki za info :)

Tak, na przyszłość to kontakt po otrzymaniu danych jest też fajny- że dotarły i że wszystko ok i zaczynacie pozycjonowanie ;-)

Kup mieszkanie w programie mieszkanie dla młodych. Zdobądź niezbędne wzory zaświadczeń. Jeśli jesteś bezrobotny to uzyskaj zasiłek dla bezrobotnych 2014 i pomoc socjalną.

Ostatnio z braku czasu nie jestem w stanie wymoderować całości od razu, dlatego przeglądam wpisy po kilka - kilkanaście katalogów. Dzisiaj postaram się późnym wieczorem przejrzeć całość, także Twoje wpisy powinny się pojawić w katalogach.

Witajcie. Miło mi poinformować, że kolejna partia domen, na których leżą katalogi została przedłużona o kolejny rok. Zapraszam zatem do dodawania swoich stron w katalogach grupy Netiv.

Ponadto w mojej ofercie w ostatnim czasie pojawiło się 100 nowych katalogów opartych na wtyczce WP-KAT. Osoby zainteresowane MULTIKODAMI oraz katalogowaniem w grupie, zapraszam na moje aukcje lub PW.

W sprawie katalogowania prosiłbym kontaktować się na PW lub poprzez e-mail Allegro, wtedy łatwiej mi po loginie znaleźć o jaką stronę chodzi itp.

@marecky - Twoja strona jest już prawie w całości dodana, zostało dodanie do kilkunastu katalogów, także za jakieś 2-3 dni otrzymasz ode mnie na e-mail raport.

Jestem pod wrażeniem tego, że jeszcze żaden katalog nie został zbanowany (choć kilka ma obniżony site) :) Ale może przydałoby się choć trochę zdywersyfikować listę podkategorii (nie w każdym tak samo) bo czasem naprawdę trudno jest znaleźć właściwą.

Artscape - tworzenie stron www | Pomóż Szajce Szarego Wilka: https://pomagam.pl/szajkowepsiaki

• 2 tygodnie później...

Witam Panowie. Wczoraj i dzisiaj przedłużyłem kolejne około 30 domen na kolejny rok. Co do katalogów - fakt, katalogi się oparły banom, ale tak jak piszesz blazejs kilku katalogom mocno spadł site, ale pracuję aby przywrócić wszystko do poprzedniego stanu :-) Co do kategorii, w kwietniu będę miał sporo wolnego czasu i chciałbym się skupić właśnie nad zmianami w katalogach, między innymi właśnie na poszerzeniu listy kategorii.

• 2 tygodnie później...

Wczoraj zakupiłem kod na 112 wpisów.

trochę zawracałem głowę, dlaczego taka niska cena, itp, akavsky odpisywał mi,

jak na razie polecam go :good:

nie ma co babrać się ze spisem katalogów od pewnego użytkownika, ponad 7tys pozycji.

kilkanaście dni selekcjonowania ich, niewielka część jest darmowa, nie wymaga linka, i

dodaje wpis.

a tak płace 4zł, i efekty na pewno będą lepsze, i czas nie zmarnowany.

Przekaż mi 1.5% podatku https://inik.pl

• 1 miesiąc temu...

Witam wszystkich po dłuższej nieobecności na forum :) Na początek mam dla Was kilka darmowych kodów do moich seokatalogów:

ujukj5cz knu9h95w ayuhggrf 98j7xkq3 9nnwdtdw

Wpis zwykły, kategoria przy dodawaniu MULTIKOD 100+. Proszę poinformować o zabraniu kodu.

Druga sprawa - przez ostatnie tygodnie trochę zaniedbałem zlecenia, wypadło mi kilka spraw prywatnych przez które nie miałem czasu na dłużej przysiąść przed lapkiem, od dzisiaj ruszam pełną parą i nadrabiam zaległości. Wszyscy, którzy czekają na raporty i nie otrzymają ich do końca tygodnia, proszę pisać na PW.

Trzecia sprawa - wszystkie seokatalogi zostały przedłużone do przyszłego roku, także zapraszam do dodawania wpisów, bez strachu, że zaraz znikną z sieci :-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności