Skocz do zawartości

Katalogi grupy Netiv.pl

akavsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Większość katalogów jest całkiem świeża, stąd też wszystkie na chwilę obecną posiadają PR=0, gdyż nie załapały się na ostatnią aktualizację Google. Myślę, że po następnej aktualizacji powinno się to zmienić :-) Cena niska za multikod podyktowana jest tym, że jest to moja pierwsza sprzedaż multikodu i jest to powiedzmy "promocja" :-) Zapraszam do zakupów, nim aukcje się zakończą, bo taka cena może się już nie powtórzyć.

Witam, dlaczego w waszych katalogach nie przestrzegane są kategorie i wszystkie wpisy niezależnie od tematyki lądują na tychj samych stronach z tym samym opisem?

Przykład: Kocięta, sexy bielizna, ubezpieczenia Szczecin, tłumacze znajdują się w kategorii "Apartamenty Zakopane"

Czy takie pozycjonowanie może wpłynąć negatywnie na moje wpisy?

Pozdrawiam

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności