Skocz do zawartości

Katalogi grupy Netiv.pl

akavsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 3 tygodnie później...

Witam.

Dzisiaj do grupy dołączył kolejny SEOKatalog, który możecie znaleźć pod adresem katalog.Netiv.pl

Będzie to, że tak powiem, flagowy katalog całej grupy, w trakcie tworzenia jest już nowy layout. Poniżej kilka darmowych kodów dla poszczególnych grup, częstujcie się!

Wpis Premium

puucr23t

3yznpfrr

zbza9bph

mk8wrh6q

cz3eb57d

Wpis Mega

8c8w44a3

wqmnpj5x

ggmremfb

jyr8mp22

8ddrytyz

Wpis Gold

9fnuk5jj

gpy7wxzt

ybsnxje8

wtn49dun

2cpfn57y

Kto pierwszy, ten lepszy :-)

Witam.

Dzisiaj myślałem o stworzeniu pod każdym katalogiem prywatnego precla, tj. zrobić 107 precli opartych na wordpress, np. presell.netiv.pl presell.bajeczny24.pl i tak dalej. Myślicie, że takie rozwiązanie to dobry pomysł, aby wzmocnić swoje zaplecze, a co za tym idzie moc katalogów? Wcześniej nie miałem większego do czynienia z wordpressem, stąd prosiłbym o rady fachowców, co o tym myślicie, jakie plusy i minusy takiego rozwiązania itp.

Pozdrawiam.

Zapraszam na nową odsłonę katalogu głównego Netiv.pl

Miał być 100% unikalny layout, ale zdecydowałem na razie na przerobionego gotowca, jak się Wam podoba?

Jeżeli widzicie jakieś błędy, prosiłbym o wskazówki :-)

Przy okazji kilka kodów:

Wpis Premium

a3d9fqkx

xh29jemm

xsgp4t2x

3j2daq9j

Wpis Mega

7s3b36s8

c388kkrd

r6gzg2xa

r8wqp9zc

Pozdrawiam.

oczywiście żaden kod nie działa i tylko jedna osoba (Arek) dała znać o wykorzystaniu, reszta ma gdzieś, że ktoś traci czas i pisze artykuł po czym nie może dodać.

moim zdaniem każdy właściciel, który daje kody powinien zastrzec, że bez potwierdzenia wpis nie ważny i tyle.

w końcu wysłałem smsa, mimo to dziękuję za kody :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności