Skocz do zawartości

Katalogi grupy Netiv.pl

akavsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy istnieje możliwość zakupu jakiś multikodów do zwykłych wpisów? Nie chcę aby strona pojawiała się w okienku reklamowym przez 30 dni z linkiem dofollow ze wszystkich podstron takiego katalogu. Takie opcje daje premium i gold, a innych widzę wpisów nie przewidujesz...

Poza tym w jednym z katalogów (sprawdziłem tylko kilka jak wyglądają) w okienku top10 masz linki bezpośrednie do stron, a lepiej ustawić to do szczegółów wpisu jak masz w innych katalogach - katalog nr 7 z listy. Takich katalogów ja unikam.

Prywatne pozycjonowanie - blog dla osob, które pozycjonują samodzielnie swoje strony.

Witam.

Dzisiaj w grupie wprowadziłem multikod zwykły, bez żadnych okienek reklamowych itp, gdyż jak się okazało potrafi to bardziej nabroić niż dać pożytku. Osoby zainteresowane multikodem zwykłym zapraszam na PW lub moje aukcje.

Pozdrawiam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności