Skocz do zawartości

Katalogi grupy Netiv.pl

akavsky

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Witam.

Od około 2 tygodni byłem nieobecny z uwagi na awarię komputera, wczoraj odebrałem go z serwisu i nadrabiam zaległości. Osoby, które nie otrzymały ode mnie raportów z katalogowania, prosiłbym o przysłanie informacji na e-maila lub przez formularz Allegro, gdyż awarii uległ dysk i straciłem z niego wszystkie dane. Przez ten okres uzbierało się trochę wpisów w katalogach, ale od wczoraj większość została przeze mnie dodana i już widnieją na stronach.

Jednocześnie zapraszam do zakup MULTIKODÓW - do końca sierpnia rozpoczęta została WAKACYJNA PROMOCJA - 1 multikod w cenie 4,90 PLN.

Pozdrawiam serdecznie!

• 2 tygodnie później...
  • 5 tygodni później...

Witam.

Do grupy doszedł kolejny seokatalog, który znajdziecie pod adresem Katalog-Intense.pl

Kilka kodów na początek :

PREMIUM:

94xw85t3

2b85ju53

mkcrqx7q

MEGA:

njt7dzes

heap5w96

scuh82rd

GOLD:

teqrsw8h

z7rey6wt

s8f9a898

Osoby, które skorzystają z kodów proszę tutaj o tym poinformować, w przeciwnym wypadku wpisy zostaną usunięte :rolleyes:

Ponadto chciałbym również poinformować, że prawdopodobnie w przyszłym miesiącu dojdzie do grupy około 100 nowych seokatalogów. Może to być sygnał dla niedowiarków, że grupa się rozwija i ma się bardzo dobrze i nie przewiduję "zwinięcia manatków" w najbliższej przyszłości :-)

Zapraszam również do zakupu MULTIKODÓW oraz KATALOGOWANIA w mojej grupie - link do moich aktualnych aukcji w stopce.

Bonus dla forumowiczów - kupując 1 kod w cenie 5,99 otrzymacie aż 4 sztuki ! Zaś do każdego zakupionego katalogowania w cenie 15zł - 2 mulitkody gratis !

Pozdrawiam :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności