Skocz do zawartości

Katalogi grupy Netiv.pl

akavsky

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...

Tak Panowie, snujcie teorie spiskowe....

Część katalogów działa z uwagi na to, że przerzucam je na nowy serwer, jutro powinno być OK. Reszta działa i ma się bardzo dobrze ;)

Strona netiv.pl również nie działa, powód jak wyżej.

Wiadomości na forum do mnie dochodzą, wczoraj pisałem z jednym użytkownikiem, także widocznie coś jest nie tak z Twojej strony.

Kolego Pion - jeżeli zakupiłeś u mnie katalogowanie to kontaktuj się ze mną przez Allegro oraz podaj mi swój login. Wszystkie raporty wysyłałem pod koniec zeszłego tygodnia.

Jeżeli ktoś ma pytania odnośnie katalogowania oraz multikodów, to bardzo proszę kontaktować się przez Allegro lub email netivpl@gmail.com - na forum wchodzę sporadycznie, dlatego nie jestem na bieżąco.

Pozdrawiam.

Ty jesteś sprzedawcą i Twoim obowiązkiem jest wypełnienie zobowiązania, a nie moim bieganiem za Tobą. Kontaktowałem się mailowo przez Allegro i olałeś, potem przez spór z Allegro ale i z Tego nic nie wynikło, a było to ponad tydzień temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności