Skocz do zawartości

Katalogi grupy Netiv.pl

akavsky

Rekomendowane odpowiedzi

Mam wszystkich kupujących zapisanych, z jednym użytkownikiem który po paru dniach otworzył spór, sprawę wyjaśniłem. Żadnych maili nie ignoruję, w miarę możliwości odpisuję na wszystkie. Bardzo proszę pisać bezpośrednio na maila lub przez Allegro, a nie na forum publicznym.

Do pozostałych userów - katalogi już działają, także śmiało można dodawać :-)

• Odpowiedzi 153
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...

Witam.

Jako, że od grudnia w temacie nic się nie dzieje, trzeba trochę przypomnieć o grupie Netiv :D

Dla ożywienia tematu mam kilka informacji. Na początek mam dla Was kilka darmowych multikodów do grupy. Proszę w temacie napisać, jak któryś kod zostanie wykorzystany.

MULTIKOD 100+:

qgc82nbq

qmzkp4nf

9qepkxs2

MULTIKOD GOLD 100+:

qyd2etyq

m78usa4g

kmkqduy9

Druga sprawa, w tym miesiącu przedłużone zostało część domen, na których znajdują się katalogi, pozostałe zostaną przedłużone w przyszłym miesiącu. Także osoby, które miały opory przed dodawaniem wpisów i obawiały się, że znikną po roku z sieci mogę być spokojne :) Będą działać jeszcze minimum kolejny rok ;)

Trzecia sprawa. Za około 2 tygodnie skończę robić moją nową grupę katalogów, tym razem opartej na wtyczce WP-KAT. Katalogów w sumie będzie 200, czy bylibyście zainteresowani na start jakimiś MULTIKODAMI do tych katalogów lub ewentualnie katalogowaniem w tej grupie? Na początku oczywiście promocyjne ceny, żeby katalogi trochę rozruszać ^_^ Jeżeli tak, zapraszam na PW lub e-mail netivpl@gmail.com

Do usłyszenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności