Skocz do zawartości

donlupak

Rekomendowane odpowiedzi

Borykasz się z problemem dojścia do TOP10 czy TOP1. Ja Ci w tym pomogę, oczywiście w bezpieczny dla Ciebie sposób i przede wszystkim stałymi linkami. Dzięki czemu TOPy będą długo cieszyć się swoimi miejscami.

Okres pozycjonowania jednorazowego max. 3 miesiące, średnio 30-45 dni.

Czyste i jasne warunki współpracy, podajesz www + frazy a ja wyceniam i informuje do jakich TOPów mogę zagwarantować wejście.

Nie wystawiam f-vat, jeśli jest to warunkiem współpracy (niestety nie pomogę).

Portfolio m.in. takie frazy w TOP jak : gry mmorpg, ogłoszenia erotyczne, depilacja, słuchawki (więcej mogę podesłać na priv) + REFERENCJE

Potrzeba Ci efektywnego wykonawcy, zapraszam do mnie!

Mogę podać kontakt do osób z forum, które skorzystały z podbicia pozycji! Oczywiście zlecenie zostało wykonane (frazy typu : oczka wodne, studio graficzne, spółka w anglii) i pozycje aktualnie utrzymują się w danych TOPach!

Jeśli interesuje Cię utrzymanie pozycji, jestem w stanie podjąć stała współpracę. Zapraszam do omówienia szczegółów stałego pozycjonowania na okres umowy min. 9 msc.

W razie pytań zapraszam serdecznie do kontaktu bezpośrednio na PW lub @ : donlupak@gmail.com

DonLupak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności