Skocz do zawartości

Matematyka

mariosoft

Rekomendowane odpowiedzi

prosze o opinię strony

Zamysł fajny - strona o matematyce. Treści nie oceniam - bo już wszystko co w szkole było zapomniałem.

Ładny kod

Mapa witryny - under construction

Design - brak - ale tutaj to nie przeszkadza tak bardzo.

Nawigacja - pomyślałbym może nad rozwijanym menu. To chyba ułatwiłoby użytkownikom życie.

Oświadczenie o dostępności na samym końcu witryny. Dałbym to przy Mapie i Stronie głównej. Jak sądzę Człowiekowi który bedzie wykorzystywał access keys łatwiej będzie je znaleźć.

Pozdr,

Radek

Polecam nieruchomości Białystok

Nie tylko cv list motywacyjny na zamówienie

Gość w3master

pomysl o wyrazaniu rozmiaru czcionek w jednostkach relatywnych [np. em] - nie dziala powiekszanie / pomnieszanie tekstu w ie

brakuje mi oznaczenia linkow ktore juz odwiedzilem

jak przedpisca - bardzo ladny kod, plus za accesskeys, za oswiadczenie o dostepnosci

z oswiadczenia dostepnosci:

"Ta strona używa względnych rozmiarów czcionek dla głównej treści, kompatybilnych z ustawieniami opcji "rozmiar tekstu" w przeglądarkach graficznych." - to chyba jednak nie uzywa, bo rozmiary czcionek podajesz w px.

W firefoxie napisało mi, że brakuje fontów Math... Informacja pokazała się raz - nie zapamiętałem całego tekstu.

Całość- bardzo, bardzo schludnie, grafika - w sam raz.

Bardzo mi się podoba

Jak miałbym bardzo pomarudzić :rotfl: (ale to już rzecz gustu) - nie lubie jak linki po najechaniu boldują się i rozsuwają lekko (a tak masz w menu).

Dziękuję za tak przychylne opinie :rotfl:

Mapa witryny - under construction

Troche brakuje mi pomysłu na mape, ale tu jeszcze troche poczekam, aż uzupełnię wszystko co mam do napisania.

Dalbym czcionke 11 px to taka standardowa nie za duża nieza mala

Z cionką walczyłem długo i każde rozmiary inne kolidowały mi z równaniami mathml - np ułamkami.

"Ta strona używa względnych rozmiarów czcionek dla głównej treści, kompatybilnych z ustawieniami opcji "rozmiar tekstu" w przeglądarkach graficznych." - to chyba jednak nie uzywa, bo rozmiary czcionek podajesz w px.

Dzięki za uwagę - zmienie to

brakuje mi oznaczenia linkow ktore juz odwiedzilem

Dzięki - juz to zmieniam

W firefoxie napisało mi, że brakuje fontów Math... Informacja pokazała się raz - nie zapamiętałem całego tekstu.

Troche boleję nad tym, że ff nie ma tego w standardzie, ale gdzie tu porównywać z IE.

Chyba dam gdzieś linka do fontów.

Dziekuje za uwagi, strona raczkuje - ma niecały miesiąc i treści niewiele, ale nie do razu Rzym zbudowano.

Jeśli ktoś ma jeszce jakieś spostrzeżenia - chętnie pooooczytam.

Pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności