Skocz do zawartości

Skrypt WPdodawacz - dodawanie art. z synonimami do blogów

bboyseo

Rekomendowane odpowiedzi

Oferuję skrypt, który automatyzuje dodawanie wpisów do blogów zarówno własnych jak i tych na platformach blogowych.

Jak działa skrypt?

Skrypt WPdodawacz - wykorzystuje technologię XMLR-PC, jaką udostępnia wordpress. Praktycznie każda platforma blogowa, każdy blog na platformie posiada taką funkcję, również i tradycyjne blogi na własnym serwerze. Dzięki temu w prosty, szybki i wygodny sposób można dodać unikalne wpisy (masowo za jednym razem) do wszystkich blogów.

Aby skrypt prawidłowo działał wystarczy w blogu, jakim chcemy dodawać wpisy aktywować funkcję publikacji przez XMLR-PC oraz zainstalować niniejszy skrypt u siebie na serwerze. Baza mysql posiada tylko 1 tabelę z listą blogów, haseł i loginów - jest ograniczona do minimum.

Jakie funkcje posiada skrypt?

- dodawanie wpisu do blogów dodanych do skryptu

- tytuł, treść, tagi - dodajemy z synonimami - skrypt sam losuje do każdego blogu inny wpis

- po publikacji odrazu otrzymujemy listę dokładnych adresów do każdego wpisu (np. celem podlinkowania

- zarządzanie linkami i anchorami na własnych blogach

WKRÓTCE

- dodawanie unikalnych wpisów z listy txt

- dodawanie, usuwanie kategorii

- możliwość zakładania blogów z poziomu skryptu

- dodawanie stron (page na wordpressie)

- grupy wpisów + zadania cron - rozłożenie dodawania w czasie

(cena nieznacznie wzrośnie po dodaniu tych funkcji dodatkowych)

Tak więc, dzięki WPdodawacz, piszesz 1 artykuł z synonimami, dodajesz go przez skrypt, a skrypt dodaje go w różnych wersjach do dodanych blogów.

Np. dodajemy listę 50 blogów z hasłami i loginami, po czym chcemy dodać 1 artykuł z synonimami - skrypt rozlosuje synonimy, wymiesza a następnie doda, do każdego blogu taki wygenerowany wpis.

Skrypt ten idealnie też nadaje się w przypadku, kiedy posiadamy prywatną bazę blogów - i tworzymy zaplecze. W jednym miejscu dodajemy artykuły z synonimami do naszych blogów.

Jest to niebywała oszczędność czasu.

DEMO

Cena - 60zł

bboyseo@gmail.com

wpdodawaczmasowedodawan.png

• Odpowiedzi 51
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Oferuję skrypt, który automatyzuje dodawanie wpisów do blogów zarówno własnych jak i tych na platformach blogowych.

Jeśli chodzi o WP na własnym serwerze, tutaj przez XMLR-PC raczej nie ma problemów. Na jakich darmowych platformach blogowych był testowany skrypt?

Sugestia: Ja bym do funkcjonalności dorzucił jeszcze menadzer linkami/anhorami w treściartykułu. Wiadomo, chodzi o szybkie i masowe umieszczanie przez panel na wszystkich blogach w systemie odpowiedniego linku z anhorem. Można liczyć na taką funkcje?

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Był testowany na platformach takich jak:

wordpress.com
wordpressy.pl
blog.org.pl
pisze.se
blogap.pl
dibu.pl
jakzrobie.pl
blov.pl
ablog.pl
blog.com

I kilku innych.

Działać będzie działało, tam gdzię obsługiwane jest publikowanie przez XMLR-PC.

Myslę, że z tą funkcją zarządzania linkami/anchorami problemu nie będzie.

Generalnie skrypt działa na takiej zasadzie, że do każdego dodanego blogu razem z loginem i hasłem losuje wpis.

Jeżeli chcesz dodać 1 artykuł, do blogów, wszędzie taki sam, no to można to zrobić bez problemu.

A jeżeli chodzi Ci o to, aby dodać wszędzie inny artykuł bez synonimów - generalnie nie do tego to narzędzie jest, ale można pomyśleć o czymś takim. Wiadomo, dla 1 osoby jest to przydatne dla innej nie koniecznie.

Prócz możliwości dodania artykułu z synonimami, można również dodać tytuł jak i tagi z synonimami - skrypt będzie je również losował.

A po skończeniu dodawania - od razu mamy dostępną listę dokładnych url do wpisów.

Zastanawiam się również nad dodaniem grup + funkcji automatycznego dodawania w określonym czasie.

Chodzi o możliwość stowrzenia grupy blogów na przykład "Moje blogi", w której znajduje się 30 blogów. Do tego dodaję 10 artykułów z synonimami, tytuły oraz tagi, ustawiam okres dodawania na czas 5 dni. Więc codziennie dodawanych jest po 2 artykuły na każdy blog.

Myślicie, że to dobre rozwiązanie? Z chęcią wysłucham innych sugestii.

A jeżeli chodzi Ci o to, aby dodać wszędzie inny artykuł bez synonimów - generalnie nie do tego to narzędzie jest, ale można pomyśleć o czymś takim. Wiadomo, dla 1 osoby jest to przydatne dla innej nie koniecznie.

Właśnie chodzi mi to, żeby była możliwość dodania unikalnego artykułu do każdego blogu, gdzie mam np. 20 tekstów w pliku txt, oddzielonych jakimś znacznikiem i rozdziela mi je pomiędzy 20 blogów. Generalnie jest wiele narzędzi które dodają teksty tworzone z synonimów, a funkcję którą opisałem raczej ciężko spotkać. Wiadomo że nie każdemu taka opcja się przyda, ale ja się pytam czy zamierzasz dodać taką funkcję?

...

Generalnie chodzi o to, mam dodane 20 blogów. Wgrywam plik txt, w którym jest 20 tekstów oddzielonych powiedzmy znacznikiem |. Skrypt dodaje do każdego bloga 1 unikalny artykuł z tych dodanych z pliku txt. ? Dobrze rozumiem?

Jeśli tak, to nie problem, mogę dodać taką funkcję.

Faktur nie wystawiam, jak już zaznaczyłem. Świadomość tego, że nie wszyscy mogą mi zaufać, sprawiła, że skrypt wysyłam jako pierwszy - po okazaniu dowodu wpłaty czy czegokolwiek - nie mam zamiaru nikogo oszukiwać, a jeśli ktoś jest chętny na przetestowanie produktu - to zapraszam, nic do ukrycia nie mam.

Dodaje właśnie do skryptu funkcję zarządzania linkami i anchorami na blogach. Myślę, że to będzie przydatna funkcja. Każdy kto posiada zaplecze na Wordpress, ma świadomość, że to czasochłonne - w tym przypadku będzie można dodać/usunąć link/anchor na takich stronach w jednym miejscu, oszczędzając dużo czasu.

@ soprano,

Tutaj nie chce nikogo bronić (nie znam autora WPdodawacz), ale przyznał się do błędu oficjalnie i sprawę wyjaśnia. Przecież mógł założyć sobie nowy nick i sprzedawać swój soft pod nim.

@ Azil

Można by wprowadzić przeniesienie praw autorskich z oświadczeniem o byciu autorem skryptu. Hmm... to nie załatwia sprawy do końca. Może z innej beczki, ile w swoim życiu kupiłeś programów? Sprawdzałeś w 100% ich autorów?

Nie chce mi się polemizować, szkoda czasu i sensu. Skupmy się bardziej na WPdodawacz i ukierunkowaniu jego rozwoju.

Potrzebujesz domeny? Dobrego, taniego i niezawodnego hostingu WWW? Darmowego certyfikatu SSL?

-> Aktualna oferta, sprawdź teraz ! <-

Zainspirowałeś mnie trochę tym skryptem :) muszę sobie coś podobnego napisać. A nawet już się zabieram do pracy :)

Dzięki, pozdrawiam.

a9177b36246d7ce96fa698c9971dd36b.png

Sprzęt akwarystyczny kupuj w moim - sklep akwarystyczny.

adwokat częstochowa - Radca prawny Grzegorz Ledwoń. Pomoc w sprawie odszkodowania.

Aktualnie dodaję własnię funkcję zarządzania linkami i anchorami przez wpdodawacz. Myślę, że dzisiaj będzie gotowe.

A tak w ramach startu i promocji na PiO, dam zniżkę 10% na zakup skryptu jak i zakup 100 blogów (40zł/100 blogów - adresy, loginy, hasła) w sam raz na start - do skryptu. Wystarczy przypomnieć o zniżce 10%.

Ok, funkcja zarządzania linkami i anchorami na własnych blogach Wordpress jest gotowa.

Od teraz w panelu mamy opcję dodawania i usuwania linków i anchorów na podpiętych blogach. Działa na własnych blogach, postawionych u siebie na serwerze (wymaga tylko dodania 1 kodu, w miejscu, w jakim chcemy wyświetlać później linki).

Był testowany na platformach takich jak:

wordpress.com

wordpressy.pl

blog.org.pl

pisze.se

blogap.pl

dibu.pl

jakzrobie.pl

blov.pl

ablog.pl

blog.com

I kilku innych.

Kilku innych tzn ilu w sumie? Interesuje mnie, ile tym można obsłużyć blogów. Najlepiej, jakbyś wkleił bezpośrednie linki do wszystkich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności