Skocz do zawartości

Programy partnerskie - Nie polecam

maqriusz182

Rekomendowane odpowiedzi

brakuje tylko jeszcze tego, z ktorymi sieciami warto pracowac

Zdecydowanie odradzam novem.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

• Odpowiedzi 34
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

o affiliando i kredito24 wspomniałem zaraz na samym początku

O Afillando już dawno pisałem jak pięknie działają

No tak, albo nie zauważyłem Waszych postów, albo po prostu nie uwierzyłem. Mam nauczkę na przyszłość, żeby jednak zwracać uwagę na to co piszą inni.

Zdecydowanie odradzam novem.

Taki post to zdecydowanie za mało. Nie wnosi nic konstruktywnego do wątku.

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

Taki post to zdecydowanie za mało. Nie wnosi nic konstruktywnego do wątku.

W sieci byłem niecały miesiąc. Zarejestrowałem się po 10-tym, czyli już po walidacji poprzedniego miesiąca. Sytuacja miała miejsce około rok temu. Przez praktycznie cały miesiąc brałem udział w kampanii Play CPC+CPL. Wszystko było ładnie i pięknie, dużo klików, dużo leadów i nastał dzień 8 kolejnego miesiąca gdzie nie mogłem się zalogować na konto. Praktycznie bez żadnych wyjaśnień zostało usunięte bo im nie pasuje i koniec (ale przez cały miesiąc pasowało). Później tłumaczenia że kliki nie takie jak by chcieli itd. Napisałem więc, żeby wypłacili za same leady na co już odpowiedzi nie uzyskałem ŻADNEJ! 1,5k PLN nie wypłacone, stracony miesiąc powierzchni reklamowej (kładę jajka na stół, że reklamodawca wypłacił im te pieniądze). Znam osobę, która miała identyczny przypadek. Dlatego ocenić możecie sami.

Polecam za to netsales i zanox - bezproblemowa współpraca, wypłaty zgodnie z terminem. (do netsales ref. jak by ktoś jeszcze nie miał konta)

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Tak, bo teoretycznie wg ich regulaminu (który przecież zaakceptowaliśmy) to mogą usunąć konto bez podania przyczyny na własne "widzi mi się" a koszt prawnika i stracony czas pewnie przewyższyłby te 1,5k

Właśnie też zacząłem ostatnio promować Kredito24 w Affiliando i też mi prawie wszystko odrzucili... Płacą tam za sprzedaż, więc myślałem że wszystko będą akceptować to co się pokaże w panelu jak w innych sieciach a tu lipa.

eBroker niby akceptują większość, ale czas akceptacji wniosków tragedia... Czekaja jeszcze z lipca, sierpnia a sami w regulaminie piszą, że maksymalnie 3 miesiące. Na pytania w tej sprawie odpisują jedynie, aby dać im więcej cierpliwości.

@maqriusz182

próbujesz jeszcze z providentem czy odpuściłeś?

@up

Ten DoAffiliate.net wydaje się wyglądać całkiem solidnie. Widziałem, że kilka osób na rynku już używa tej sieci. Jakieś opinie?

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Jeżeli ta sieć okazałaby się solidna i uczciwa, to dla mnie może nawet zostać 1 program... ;)

KryptoPoradnik - twoje źródło wiedzy o kryptowalutach

Dyskusje o kredytach i pożyczkach - Forum Kredytowe | Kantory walut online - KantoryWalut.pl     

Dziwi mnie fakt, że firmy z branży finansowej dopuszczają się takich zagrywek. Jakby nie patrzeć jest to podcinanie gałęzi

Jakby nie patrzeć są konsekwentni. Jak okradają to nawet swoich naganiaczy.

A w jakim czasie weryfikują leady?

Nie udało mi się tego rozgryźć. Na stronie nie znalazłem żadnych informacji. Najczęściej przechodzą od razu (w dni robocze). Czasami na drugi dzień lub po weekendzie. Zdarzają się wnioski akceptowane po tygodniu lub pod koniec miesiąca. Nie mam zielonego pojęcia na jakiej podstawie oni to weryfikują. Osobno płacą za rejestrację i wzięcie pożyczki. Przelewają kasę na czas (chyba do 20 następnego miesiąca).

seowyszbanner.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności